Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Wat je favoriete kattenras over je persoonlijkheid zegt

Reageer 0

Speels, onafhankelijk of een schootpoes. Elke kattenras heeft zo zijn eigen trekjes. Jouw voorkeur zegt meer over je persoonlijkheid dan je zou denken. Komt dit in de buurt...?

Lees meer in onze galerij

1/2 -

favoriete kattenras

Britse korthaar

Je was één van de rare kinderen op de middelbare school, maar in je studententijd werd je eindelijk geaccepteerd. Sommige mensen vinden je wat afstandelijk, maar zodra ze je leren kennen realiseren ze hoe aardig je bent.

favoriete kattenras

Maine Coon

Mensen kijken tegen je op. Je bent sociaal en wijs, zonder pretentieus te zijn. Je hebt verstand van zaken en dat straal je uit. Mensen trekken zich gauw naar je toe bij sociale gelegenheden en je maakt gemakkelijk contact met anderen. Daarom heb je vaak ook genoeg aanbidders om uit te kiezen.

favoriete kattenras

Ragdoll

Je bent de rust zelve. Je leeft minimalistisch en houdt van kalmte en rustige omgevingen. Confrontatie vermijd je kosten wat het kost. Je hebt een kleine groep vrienden die je al van kind af aan kent. Jouw hobby’s zijn tuinieren, knutselen en je luistert graag naar klassieke muziek.

favoriete kattenras

Schotse vouwoorkat

Dankzij je zachtaardige uitstraling kan je met iedereen goed opschieten en maak je gemakkelijk vrienden. Je bent meestal gelukkig in een groep, maar af en toe trek je je terug voor de nodige me-time. Jouw stijl valt te omschrijven als apart, vintage en retro.

favoriete kattenras

Pers

Je bent glamour ten top! Uiterlijk is erg belangrijk voor jou en soms houd je liever een pampering-dagje dan dat je iets met vrienden gaat doen. Je hebt het niet zo op mensen die je niet kent en nieuwe mensen laat je niet gauw toe.

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen