Wat je favoriete kattenras over je persoonlijkheid zegt

Psyche & spiritualiteit door Laura

Speels, onafhankelijk of een schootpoes. Elke kattenras heeft zo zijn eigen trekjes. Jouw voorkeur zegt meer over je persoonlijkheid dan je zou denken. Komt dit in de buurt...?

favoriete kattenras

Britse korthaar

Je was één van de rare kinderen op de middelbare school, maar in je studententijd werd je eindelijk geaccepteerd. Sommige mensen vinden je wat afstandelijk, maar zodra ze je leren kennen realiseren ze hoe aardig je bent.

favoriete kattenras

Maine Coon

Mensen kijken tegen je op. Je bent sociaal en wijs, zonder pretentieus te zijn. Je hebt verstand van zaken en dat straal je uit. Mensen trekken zich gauw naar je toe bij sociale gelegenheden en je maakt gemakkelijk contact met anderen. Daarom heb je vaak ook genoeg aanbidders om uit te kiezen.

favoriete kattenras

Ragdoll

Je bent de rust zelve. Je leeft minimalistisch en houdt van kalmte en rustige omgevingen. Confrontatie vermijd je kosten wat het kost. Je hebt een kleine groep vrienden die je al van kind af aan kent. Jouw hobby’s zijn tuinieren, knutselen en je luistert graag naar klassieke muziek.

favoriete kattenras

Schotse vouwoorkat

Dankzij je zachtaardige uitstraling kan je met iedereen goed opschieten en maak je gemakkelijk vrienden. Je bent meestal gelukkig in een groep, maar af en toe trek je je terug voor de nodige me-time. Jouw stijl valt te omschrijven als apart, vintage en retro.

favoriete kattenras

Pers

Je bent glamour ten top! Uiterlijk is erg belangrijk voor jou en soms houd je liever een pampering-dagje dan dat je iets met vrienden gaat doen. Je hebt het niet zo op mensen die je niet kent en nieuwe mensen laat je niet gauw toe.

favoriete kattenras

Siamees

Je hebt de neiging om afwachtend te zijn waardoor je wat afstandelijk overkomt, maar zodra mensen dat door hebben ontdekken ze jouw geweldige persoonlijkheid. Je slaat nooit een feestje over en bent niet graag alleen. Jouw agenda staat altijd bomvol sociale afspraken. Je bent dol op dansen en sporten doe je meer dan drie keer per week.

favoriete kattenras

Bengaal

Je staat erom bekend dat je anders bent dan de rest. Hierom vinden sommige mensen je soms onbenaderbaar, maar dankzij je praatgrage en grappige persoonlijkheid ontdekken ze snel de ware jij. Je bent extreem trouw en niet bang om te zeggen wat je echt vindt. Fit en gezond blijven zijn één van de belangrijkste doelen in je leven.

favoriete kattenras

Zwarte kat

Jij stroomt over van zelfvertrouwen. Mensen kunnen gemengde gevoelens over jou hebben omdat je graag het middelpunt van de aandacht bent, óók als het om negatieve redenen is. Je werkt parttime, maar je hebt grootse plannen om je eigen business te openen. Je durft op te komen voor je eigen idealen en deelt ze in je blog. Diep van binnen wil je niets liever dan de wereld verbeteren.

favoriete kattenras

Cyperse kat

Je bent gemakkelijk in de omgang en chillt het liefst met je vrienden in de vertrouwde omgeving van je woonkamer. Jouw droge gevoel voor humor is legendarisch onder je vrienden, maar kan bij onbekenden wel overkomen als lomp. Naar je vrienden ben je heel trouw en je verwacht exact hetzelfde terug.

 

Lees ook: Dit zijn de leukste katten van Instagram