Hoera! Je kunt nu wijntjes drinken met je kat!

Vrije tijd door Sascha
Ben jij iemand met het levensmotto ‘forever alone’? Dan hebben wij super duper goed nieuws voor jou! Je hoeft nu namelijk niet meer geforceerd wijntjes te drinken met je date, want je kunt dit tegenwoordig gewoon lekker thuis met je kat doen.

 
Wij deden een vreugdedansje toen we dit fijne nieuws te horen kregen. Misschien wel omdat we ons hebben neergelegd bij het feit dat we niet gemaakt zijn voor een hartstochtelijk liefdesleven en eindigen met onze bestie in een villa met 20 katten. Sounds pretty good right?


Kattenwijntje
Crazy catladies

opgelet dus! Maak kennis met het merk Apollo Peak. Dit bedrijf uit de VS is namelijk op het geniale idee gekomen om wijn voor katten te maken. Ja inderdaad, je leest het goed: zeg alle belangrijke afspraken af en maak plaats voor een date met je kat onder het genot van een heerlijk wijntje voor twee! En don’t worry voor alle vrouwen die de liefde voor katten delen: je hoeft niet meteen de dierenbescherming op te bellen, want deze kattenwijn bevat geen alcohol.
 
De ingrediënten
De wijn bevat wel ingrediënten als kattenkruid en bietensap. “Eigenlijk is het gemaakt als een soort thee”, vertelt de bedenker van Apollo Peak, Brandon Zavala. Het moet er net als een echt wijntje uitzien, zodat het voor de catlovers lijkt alsof ze een wijntje aan het drinken zijn met hun kattenvriendje. Dus, sla de flessen Pinot Meow en Most-cat-o maar gauw in en ga voor een avondje quality time met je katje!
 
Sta jij ook te popelen om dit kattenwijntje te bemachtigen?