Wat zegt je tattoo over jou?

Lichaam door Kimberly
Kracht, tenger, lief of lef; een tatoeage kan veel uitstralen. En ook het lichaamsdeel waar je voor kiest, zegt het één en ander. Maar wist je dat een tattoo ook boekdelen spreekt over jouw persoonlijkheid? 
 
Heb jij een tatoeage? Of ben jij van plan om er eentje te laten zetten? Lees dan hier wat jouw (toekomstige) tattoo over jou zegt! 
 
De 'sleeve'
Wat dit over jou zegt: Je bent een krachtige, zelfverzekerde, energievolle vrouw. Kortom: een vrouw met pit en lef. Wat andere (maar bovenal onbekende) mensen over jou zeggen, maakt je niet zoveel uit. De mening van mensen die dichtbij jou staan, vind je belangrijker. Echter is het nog altijd jóuw leven, dus heb jij ook altijd de doorslaggevende stem.
Lichaamsdeel: Het meest voorkomende lichaamsdeel voor de sleeve is de arm. Toch zijn er stoere chicks onder ons die een sleeve op hun benen laten tatoeëren. 
Motto: Niet denken, maar doen.
 
 
Het portret van een geliefde of familielid
Wat dit over jou zegt: Op de eerste plaats komt een ander, en daarna volg jij. Je bent een bezorgd type en geeft veel om de mensen om jou heen. Of het nu je moeder, vriend of vriendin is, je staat vaak voor een ander klaar. Perfectionist is your middle name en als je ergens voor gaat, ga je daar ook 100% voor! Handelen in stressvolle situaties is echter niet jouw sterkste punt. 
Lichaamsdeel: Arm of schouderblad.
Motto: Geluk begint pas als je het met anderen kunt delen.

De kleine, vrouwelijke tatoeage
Wat dit over jou zegt: Heb jij of ben jij van plan om een kleine, vrouwelijke tatoeage te laten zetten? Dan ben je een vrouw met passie, ambitie en een tikkeltje aan de spirituele kant. Je hecht veel waarde aan de kleine dingen maar familie en vrienden blijven altijd bovenaan staan. Door middel van je tattoo ‘draag’ je altijd iets persoonlijks bij je. Jouw tattoo staat symbool voor een gebeurtenis, gedachtegang of levensmotto. 
Lichaamsdeel: Binnenkant van de onderarm, ruggengraat, enkel, sleutelbeen, achterkant van het oor. 
Motto: Leef je droom, droom niet je leven.
 

 
De tribal
Wat dit over jou zegt: Je bent een durfal, eigenwijs en koppig. Door je overduidelijke mening ontstaan er vaak onenigheden en ruzies. Toch toon je vaak begrip voor een ander en ben jij (meestal) de eerste die sorry zegt. 
Lichaamsdeel: Meestal op de bovenarm, maar voor de dames die in de jaren 90 al hun plaatje hebben bedrukt is een aarsgewei (een tattoo boven de euh, aars) een veelvoorkomend verschijnsel. 
Motto: In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier.
 
De dierentattoo
Wat dit over jou zegt: Niet geheel onverwachts, maar je bent een echte dierenvriend. Doch beschouw je dieren niet zoals vele anderen dat doen; elk dier heeft zo zijn achterliggende gedachte. Je bent avontuurlijk en houdt wel van een uitdaging. Je wantrouwt een ander snel, maar diegene die je vertrouwt weten ook jouw diepste geheimen.  
Lichaamsdeel: Borst, arm, schouderblad, enkel.
Motto: Het leven is net Ganzenbord. Je kunt steeds opnieuw beginnen tenzij je in de put blijft zitten.
 
 
De sterretjes 
Wat dit over jou zegt: Groot op de elleboog: je bent een vrouw met mannelijke trekjes en vindt het niet erg om in de belangstelling te staan. Liever in de spotlight, dan het grijze muisje. Je hebt een grote mond maar – als het erop aankomt – een klein hartje. 
Klein achter het oor of op de onderarm: deze heeft iets weg van kleine, vrouwelijke tatoeages. Je bent een gevoelig persoon en bij vervelende, verdrietige situaties ben jij een emotioneel wrak. Je bent sociaal en vindt het fijn om omringd te zijn door veel vrienden en familie. 
Lichaamsdeel: Elleboog, onderarm, enkel, intieme zones.
Motto: ‘Lang leven de lol’ en ‘Je leeft maar één keer’. 
 
De tattoo met humor 
Wat dit over jou zegt: Je bent Ms. Positivo en omarmt het leven. Je houdt niet van veranderingen maar je bent juist routinematig. Je hebt een berg aan zelfspot en vindt (te) serieuze mensen maar saaie wezens. 
Lichaamsdeel: Het liefst op je linkerbil en anders op andere intieme zones.
Motto: Bij vlagen ben ik geniaal, helaas is het hier windstil.

Welk tatoeagetype ben jij? 
Beeld: Pinterest