Deze sterrenbeelden hebben de meeste main character energy

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen horen thuis in de spotlights. Dit zijn de Regina George's van de vriendengroep, de main characters. Deze mensen trekken alle aandacht naar zich toe en hier genieten ze ook echt van. Dit zijn de sterrenbeelden met de meeste main character energy. Spoiler alert: het zijn allemaal vurige types.

Lees ook: Interessant: dit is over het algemeen het meest geliefde sterrenbeeld

Leeuw

Als er één sterrenbeeld is dat pure main character energy uitstraalt, dan is het Leeuw. Leeuwen zijn dol op aandacht, zijn creatief en expressief en zijn ware leiders. Dit sterrenbeeld ziet zichzelf als een royal, een celebrity. Ze zijn van nature dramatisch. Het sterrenbeeld Leeuw wordt beheerst door de zon. Dit zorgt ervoor dat Leeuwen vaak het idee hebben dat de hele wereld om hen draait. Verder zijn Leeuwen charmant, houden ze van entertainen en trekken ze graag veel aandacht naar zich toe. Een negatief stereotype over Leeuwen is dat ze hun spotlight graag voor zichzelf houden, maar ze delen het juist graag! Zolang de ander ze niet overschaduwd.

via GIPHY

Ram

Rammen hebben nogal de neiging om eerst aan zichzelf te denken. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken, zo denkt een Ram zo nu en dan. Hierdoor komen ze nog weleens in de problemen met anderen die het hier niet helemaal mee eens zijn. Rammen maken regelmatig spannende dingen mee omdat ze een hekel hebben aan zich vervelen. Dit maakt ze een ware main character, want ze hebben altijd de meest wilde verhalen te vertellen. Hierdoor hebben ze ook regelmatig drama in hun leven. Toch blijven ze altijd de held van het verhaal. Daarnaast zijn Rammen altijd gezellig om mee op stap te gaan, ze showen maar al te graag hun wilde kant.

Boogschutter

Boogschutters zijn avonturiers. Dit sterrenbeeld ziet het leven als een groot avontuur en wil het liefst alles ontdekken dat er maar te ontdekken valt. Ze nemen risico's en zeggen zelden nee tegen een nieuwe spannende ervaring. Boogschutters genieten van reizen, maar ook enorm van het vertellen van hun verhalen zodra ze weer thuis zijn. Hierdoor is tijd doorbrengen met een Boogschutter nooit saai. Zodra er een stilte valt zullen ze deze opvullen met hun verrassende verhalen van hun meest recente reizen. Hier trekt de Boogschutter veel aandacht mee en sommige mensen zullen ook enorm tegen ze opkijken. Verder zijn deze main characters erg zelfstandig, hun avontuurlijke lifestyle krijgt vaak de prioriteit. Ze vinden het niet erg om mensen achter te laten om hun dromen achterna te jagen. Als je in hun leven wil blijven, moet je dus kunnen bijbenen! 

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de meeste moeite met hun gevoelens uitspreken