Weet jij jouw Lilith-teken? Dit is wat het over jou zegt

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Je geboortehoroscoop kent veel aspecten, denk aan de zon, maan, Venus en Mars. Maar hier houdt het niet op! Heb jij namelijk altijd al willen weten hoe jouw duistere kant zich manifesteert? Dan kun je in jouw geboortehoroscoop kijken naar de plaatsing van Lilith. Lilith, ofwel de Black Moon legt een kant van onszelf bloot die we misschien niet zo snel laten zien. Dit is wat ieder sterrenbeeld betekent.

Lees ook: Deze Mars-tekens kunnen beter nooit met elkaar in discussie gaan

Lilith of Black Moon

Lilith in onze geboortehoroscoop, vertelt ons over onze bitchy kant. Zie het als Taylor Swift in haar Reputation era. Wanneer jij jouw gehoortehoroscoop opzoekt en hierbij jouw geboortetijd invult, kun jij deze plaatsing makkelijk terugvinden.

via GIPHY

Ram

Een Ram geeft veel om zijn of haar imago. De manier waarop je overkomt op de wereld vind jij erg belangrijk, toch is deze plaatsing voor jou soms nadelig. Je bent chaotisch en dat kun je niet loskoppelen van de persoon die de rest van de wereld te zien krijgt. Jij vind balans in vriendschappen die jouw normen en waarden weerspiegelen. Ga op zoek naar mensen die niet bang zijn om antwoord te geven op de lastige vragen die jij stelt.

Stier

Stieren hebben in deze plaatsing een hechte band met de natuur. Jij geeft meer om duurzaamheid dan om materiële dingen. Als kind werd jij waarschijnlijk het gelukkigst van buitenspelen in de natuur. Jij hecht geen waarde aan spullen, maar voelt je soms wel buitengesloten wanneer je vrienden het hebben over hun dure nieuwe schoenen. Probeer ze niet te veroordelen, maar onthoud dat alles er is om te delen met elkaar.

Tweelingen

Communicatie is een spel en jij speelt om te winnen. Jij bent een vrije geest die graag al zijn of haar ideeën met de wereld deelt. Het woord verlegen staat ook absoluut niet in jouw woordenboek. Jij leeft in jouw eigen tempo, maar komt daardoor wel regelmatig te laat. Hier trek jij je niets van aan. Jouw spontaniteit is jouw geheime wapen, maar vergeet niet om ruimte over te houden voor het grote geheel.

Kreeft

Een Kreeft is goed te vergelijken met een puber. Je verbreekt graag de regels en doet het liefst alle dingen waar anderen jou voor probeerden te behoeden. Jij leeft graag op een alternatieve manier, letterlijk. Daarnaast ben je de moeder van jouw vriendengroep en ben je geen fan van traditie. Jij zal de eerste zijn die verhuist naar de grote stad om jouw dromen achterna te gaan. Dit is jouw levensdoel, dus ga ervoor!

Leeuw

Leeuwen zijn trots op wie ze zijn, ook als dat iets anders is dan de samenleving van ze verwacht. Jij leeft jouw leven op jouw eigen manier en trekt je niks aan van de mening van anderen. Jij danst alsof er niemand kijkt en bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Feestjes organiseren is jouw grootste hobby, of ze nou voor jezelf zijn of voor je vrienden en familie. Je kan er dan ook flink van balen als mensen niet meegaan in jouw grootse enthousiasme.

Maagd

Jouw gave is de rust zelve zijn. Jij hebt een eigenzinnige blik op het leven waardoor jij leeft van dag tot dag. Een planner bijhouden doe je waarschijnlijk niet aan en jouw huis is altijd een zooitje. Jij staat altijd voor anderen klaar en bent de held in veel lastige situaties. Wat jij moet leren is om af en toe een stapje terug te nemen en om even op adem te komen. 

Weegschaal

Weegschalen hebben een enorm goede smaak. Dit zie je terug in de muziek waar jullie naar luisteren, de kleren die jullie dragen en de mensen waarmee jullie daten. Jouw doel is om te shockeren en traditionele romantiek is niet voor jou weggelegd. Jij bent altijd op zoek naar de versie van jezelf die jij het liefste wil zijn, maar stiekem ben jij dit allang! 

Schorpioen

Niets is taboe voor een Schorpioen. Jij bent misschien zelfs iets te comfortabel met het voeren van diepgaande en lastige gesprekken. Jouw kracht uit jij door risico's te nemen, vooral op financieel gebied. Een traditionele baan is niks voor jou. Je bent dan ook niet bang om mensen te laten vallen die jouw doelen niet steunen. Vergeet alleen niet dat sommige mensen meer waarde hechten aan zekerheid dan jij. Probeer dan ook altijd dankbaar te blijven voor wat je al hebt bereikt.

Boogschutter

Boogschutters zijn ware filosofen. Of je nou wel of geen hogere opleiding hebt gevolgd, jouw academische leerroute was totaal anders dan wat er van je verwacht werd. Jij bent een rebel op het gebied van educatie. Jij bent iets gaan leren waar anderen misschien hun twijfels bij hadden, maar jij geniet ervan. Jij reist verder graag om jouw wereldkennis te verbreden. Alhoewel je ontzettend slim bent, twijfel je regelmatig aan jouw intelligentie. 

Steenbok

Jij bent de ideale baas, die geen respect heeft voor authoriteit. Regels zijn er om te breken. Op school zat jij waarschijnlijk met veel plezier in de leerlingenraad en hadden docenten een hekel aan jouw pogingen om het schoolsysteem te veranderen. Jij pakt graag iedere kans die je ziet om je uit te spreken voor mensen die hulp nodig hebben. Ook ben jij de persoonlijke cheerleader van al jouw vrienden en familie. Toch strijk jij niet graag met de eer van jouw eigen prestaties. Soms wordt het daardoor eenzaam aan de top. Geef jezelf daarom regelmatig de ruimte voor wat self-care.

Waterman

Watermannen omringen zichzelf graag met de buitenbeentjes. Jij zoekt juist graag mensen op die anders zijn dan jij en die meningen hebben die jij niet deelt. Jij kan met iedereen praten omdat je altijd nieuwsgierig bent naar andermans verhalen. Onthoud dat het oké is om jezelf ook te omringen met mensen die wel hetzelfde in het leven staan als jij. Je hoeft niet altijd de advocaat van de duivel te zijn.

Vissen

Vissen lopen voor op iedereen. Jij staat al met een been in de toekomst en soms voelt het alsof jij dit kan voorspellen. Hierdoor voel jij je soms een buitenstaander. Niet iedereen is klaar om te horen wat jij te vertellen hebt. Wees toch altijd bereid om jouw gave te gebruiken voor de juiste doeleinden. Wees de positieve verandering die jij wil zien in de wereld.

Lees ook: Manifesteren met wierook: dit zijn de geuren die je het beste kunt gebruiken