Manifesteren met wierook: dit zijn de geuren die je het beste kunt gebruiken

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Wierook is een krachtige tool om te gebruiken als je iets wil manifesteren. De rook zorgt ervoor dat de ruimte waarin jij je bevindt, een geschikte plek wordt om gefocust te manifesteren. Maar er zijn ontzettend veel verschillende geuren wierook om uit te kiezen, dus welke moet je nou eigenlijk hebben? Dit zijn de geuren die jij het beste kunt gebruiken om jouw manifestatie uit te laten komen.

Lees ook: Manifesteren met de maan: het verschil tussen een volle maan en een nieuwe maan

Manifesteren met wierook

Het gebruiken van een specifieke geur kan erg goed zijn wanneer jij iets wil manifesteren. De wierook reinigt de ruimte en helpt jou om jouw intentie de wereld in te sturen. Voordat je een geur kiest, zijn dit de stappen die je kunt volgen zodra je wil gaan manifesteren.

  1. Vind een rustig plekje waar jij even volledig tot jezelf kunt komen. Zorg voor zo min mogelijk afleiding.
  2. Haal even diep adem om tot rust te komen en bedenk wat je wil manifesteren.
  3. Hou je wierook in je hand en hou je andere hand er overheen. De wierook is nu nog niet aangestoken.
  4. Visualiseer je intentie en beeld je in dat deze al uit is gekomen.
  5. Steek de wierook aan en laat deze rustig opbranden.
  6. Sluit terwijl je de wierook laat branden je ogen en focus op je ademhaling. Ga even helemaal op in de stilte.

De juiste geur voor jouw intentie

Nu je weet hoe je kunt manifesteren met wierook, kun je een juiste geur uitkiezen. Welke geur je het beste kunt gebruiken hangt af van wat het is dat je wil manifesteren. We zetten een aantal veel voorkomende intenties op een rijtje.

Ten eerste kun je een manifestatie gebruiken om jezelf of een ruimte te reinigen van negatieve energie. Voor deze intentie kun je het beste gebruik maken van geuren als salie of patchoeli.

Wil jij jezelf rijk manifesteren? Voor manifestaties die welvaart of geld als doel hebben, is kaneel een geschikte geur. Voor liefde zijn bloemengeuren geschikt. Ga hierbij voor lavendel, hyacint of rozengeur. Vanille en kaneel werken hier ook goed voor, vooral als je op zoek bent naar passie.

Ben jij meer op zoek naar balans en stabiliteit in je leven? Dan zijn nag champa en frangipani goede opties. En tot slot kun je manifesteren voor goede gezondheid, welzijn en rust. Voor deze intentie is sandelhout een geschikte optie, maar ook lavendel is een aanrader.

Happy manifesting!

Lees ook: Interessant: dit is over het algemeen het meest geliefde sterrenbeeld