Deze sterrenbeelden genieten het meest van hun alone time

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen zijn dol op gezelschap, die hebben het liefst altijd mensen om zich heen. Anderen kunnen juist enorm genieten van hun alone time. Deze mensen sluiten zichzelf af en toe even op op hun slaapkamer om even alleen te kunnen zijn en kunnen genieten van hun rust. Dit zijn de sterrenbeelden die het meest genieten van hun alone time.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet tegen ruzie

Schorpioen

Schorpioenen zijn lone wolves. Ze houden wel van gezelschap, maar ze kunnen ook genieten van hun alone time. Als ze alleen zijn kunnen ze zich extra goed focussen op hun werk. Ook vinden Schorpioenen het heerlijk om in hun eentje te verzinken in hun gedachten. Een Schorpioen is graag alleen, maar ze delen hun alone time ook graag met hun partner. Maar hun tijd doorbrengen met een goed boek doen ze ook maar al te graag. Verder zijn Schorpioenen erg gevoelige mensen. Maar dit tonen ze niet graag. Ze beschermen zichzelf hiertegen door zichzelf terug te trekken. Ook als ze een nieuwe hobby hebben gevonden trekken ze zich terug, zodat ze niet afgeleid kunnen worden.

Maagd

Maagden kunnen helemaal opgaan in hun werk. Hierdoor vergeten ze de tijd weleens en blijven ze lekker doorwerken. Hun vrije tijd besteden ze het liefst aan nieuwe dingen leren of lezen. Afspreken met groepen vinden ze wel leuk, maar het kost ze ook veel energie. Daarom blijven ze liever thuis. Wanneer het aanwezig zijn bij een evenement een doel heeft, zullen ze zichzelf dwingen om te gaan. Maar als ze het nut er niet van inzien zullen ze eerder kiezen voor een knus avondje op de bank.

Kreeft

Kreeften zijn erg gevoelig. Ze zijn dol op feestjes en het gezelschap van vrienden. Maar dit is vaak overprikkelend voor ze en hierbij komen ze veel in aanraking met negativiteit. Wanneer dit ze te veel wordt, zullen ze zich daarom terugtrekken. Kreeften blijven vaak lang hangen in hun negatieve ervaringen met mensen en zullen zichzelf daarom willen beschermen. Ze zijn bang om een soortgelijk iets mee te maken en dus nemen ze het risico liever niet. Als ze wel met mensen zijn, zetten ze vaak een masker op. Dit kost ze veel energie. Wanneer ze veel leuke dingen te doen hebben gehad, zullen ze hoogstwaarschijnlijk even moeten opladen. In deze periode hoor je dus even niks van ze. Ze genieten nu even volledig van hun alone time.

Vissen

Vissen zijn net als Kreeften erg gevoelig. Ze doen er dan ook alles aan om hun gevoelens te beschermen. Daarnaast zijn Vissen echte dromers. Ze houden ervan om helemaal op te gaan in hun fantasie en hun dagdromen. Hierdoor hebben ze ook minder behoefte aan gezelschap. Vissen zijn dol op andere mensen, maar kiezen toch liever voor hun bed dan een nachtclub of druk restaurant. Verder delen Vissen graag hun kennis met anderen, maar als ze alleen zijn vinden ze het ook heerlijk om in een journal te schrijven.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste koks