Partner slecht in bed? Zo overleven jullie wél de relatie (en worden jullie weer wild)

Intiem door Jennifer

Stel je voor: je bent samen met iemand, die op alle vlakken bij je past. De spanning is flink voelbaar en je kan niet wachten om je crush te bespringen. Alleen blijkt je lief vervolgens niet de persoon, die jou tot een hoogtepunt brengt. Oei. Misschien denk je meteen aan een break-up, maar dat hoeft niet! Dankzij deze tips krijg je de (bed)partner van je dromen.

Lees ook: Meer spanning in bed? 7 spicy ideetjes

Hoe komen jullie seksueel weer samen?

No worries als iemand in de slaapkamer een stuk minder indruk maakt dan overdag en ’s avonds tijdens dates. Dat je partner slecht in bed is, betekent niet dat je de verkeerde partner hebt. Je mag zeker even teleurgesteld zijn, maar dit is niet meteen het einde van een relatie. Het is mogelijk om weer seksueel samen te komen.

Blijven communiceren

De belangrijkste tip is om te communiceren over jullie seksuele verlangens. Jullie hoeven echt niet dezelfde dingen fijn te vinden tijdens de seks. Soms gaat de seks niet in één keer goed. Bespreek dan wel met elkaar, waar jullie van klaarkomen. Seks is teamwork. Uiteindelijk willen jullie allebei tot een hoogtepunt komen om fijn in slaap te vallen. En door goede communicatie en genoeg openheid naar elkaar wordt de seks alleen maar beter.

Compromissen sluiten

Wanneer jij en je partner dan samen praten over een beter seksleven, probeer dan ook nieuwe dingen uit. Doe dit wel echt samen en werk samen naar zo’n doel toe. Zo kan de ene persoon bijvoorbeeld drie keer per week seks willen, terwijl de ander het liever één keer per maand doet. Sluit in dat geval wel een goed compromis, waarmee jij en je partner allebei overweg kunnen.

Masturberen met je partner

Je hoeft overigens niet alleen met elkaar te praten voor betere seks. Je leert elkaar ook kennen door te masturberen met je partner. Eigenlijk worden jullie zo elkaars guide naar een orgasme. Je leert iets het beste in de praktijk, hè? Het helpt ook om je lover een handje te helpen met aanrakingen of verleidelijke instructies.

Openheid is eigenlijk gewoon key in een goede, seksuele relatie. Als jullie continu blijven communiceren en ook evalueren over de seks, dan wordt de seks werkelijk beter.

Lees ook: Waarom onderwaterseks altijd een slecht idee is