Meer spanning in bed? 7 spicy ideetjes

Intiem door Romy

Zoek je wat meer spanning in bed, maar heb je geen idee wat je daarvoor kan doen? We hebben 7 spicy ideeën op een rij gezet voor jou en je partner. Is het niks voor jou of voel je er niet fijn bij, sla hem dan vooral over. Seks is leuk als het spannend is, maar je moet niet je eigen grens overtreffen.

7 spicy ideeën voor in bed

 

1. Kleding aan

Misschien ben je gewend om je al helemaal uit te kleden wanneer je seks gaat hebben. Maak het wat spannender door juist een kledingstuk of onderdeel aan te houden. Van een sexy doorschijnende bh tot een paar hakken. Bedenk wel dat een paar sokken al een stuk minder sexy zijn om aan te houden. Thank us later!

2. Speeltjes

Je hoeft niet persé allerlei speeltjes te bestellen als je die nog niet hebt en het een keertje wil proberen. Begin bijvoorbeeld simpel met het touw van je badjas. Bind de handen vast van je partner (of andersom) en bind een lange voetbal sok of theedoek om de ogen voor een absoluut hete ervaring. Oeh!

3. Andere plek

Ga eens voor het aanrecht, de gang of de badkamer. Geloof ons, een andere plek doet wonderen. In bed kan natuurlijk ook erg lekker zijn, maar probeer eens uit die comfortzone te stappen en voor een andere plek in het huis te kiezen.

4. Test nieuwe standjes

Heb je wel is gehoord van de omgekeerde cowgirl? Er zijn zoveel meer standjes dan alleen de missionaris of 69. Gooi het roer om en probeer wat nieuwe dingen bij elkaar. Misschien heeft je partner nog wel een leuk idee?

5. Brainstormen over fantasieën

Misschien hebben je partner en jij wel een lijst aan ideeën wat jullie een keer willen proberen in bed, maar is het er nooit van gekomen om het er met elkaar over te hebben. Het is juist heel goed én leuk om te horen wat de ander wel eens zou willen proberen.

6. Stuur een sexy berichtje

Is je partner op het werk of aan het sporten? Stuur op een onverwachts moment een heel heet appje naar hem/haar. Dat hoeft niet met foto’s, maar als in: “Raad eens de kleur van mijn ondergoed”, waarnaar je partner gaat raden en jij vervolgens iets zegt als: “Geen idee, het is al uit.” Je partner zou even stilstaan bij wat hij/zij op dat moment aan het doen was en het liefst zo snel mogelijk naar je toe komen racen.

7. Voor een spiegel

Het kan heel erg sexy zijn om seks te hebben voor een spiegel. Normaal zie je alleen je partner en dat is al heet, maar stel je voor dat je beide lichamen ziet. Het kan een gevoel opwekken wat je nog niet eerder voelde en dit kan de spanning nog verder brengen.