Wat je huisnummer over je zegt volgens de numerologie

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Niet alles is af te lezen in de sterren. Nummers vertellen je blijkbaar ook heel veel over het leven. Zo ook dat ene huisnummer waar je al je hele leven woont of misschien binnenkort naartoe verhuist.

numerologie huisnummer betekenis persoonlijkheid

Lees ook: Niet zo'n knuffelaar in je slaap? Dat zegt dit over je

Hoe werkt numerologie?

Bij numerologie is het belangrijk dat je altijd tot één nummer komt. Dat doe je door de cijfers bij elkaar op te tellen. Net zo lang tot je op één getal uitkomt. Dat is jouw numerologie getal en in dit geval voor even jouw ‘huisnummer’. Gelukt? Check dan nu snel wat het betekent:

1

Het perfecte huis voor ondernemers is eentje op huisnummer 1. Volgens de numerologie-experts is dit namelijk de perfecte plek voor een frisse start, waar je je eigen creativiteit en zelfstandigheid kan omarmen. Hierdoor is huisnummer 1 ook een goede woning voor de vrijgezellen onder ons. Het is het huis waar je jezelf beter leert kennen. Me, myself and I.

2

Huisnummer 2 is daarentegen het ideale huis voor mensen met een relatie. Deze woning is goed in balans. Dat geldt niet alleen voor het huis zelf, maar ook de personen die er wonen. Voel je in dit huis ook veilig om emoties te delen. O, en zoeken jullie nog een locatie voor de volgende vriendenborrel? Zoek dan even uit wie op ‘huisnummer’ 2 woont.

3

Een woning op huisnummer 3 is de perfecte buur voor huisnummer 2. Ook op huisnummer 3 kun je de beste feestjes geven. Deze woning kenmerkt zich om de sociale mensen. Daarnaast is jezelf zijn heel belangrijk voor de bewoners van dit huis.

4

Als je op zoek bent naar stabiliteit en structuur, moet je op huisnummer 4 wonen. In dit huis veranderen dingen niet snel. Daarnaast wonen hier hoogstwaarschijnlijk alleen maar harde werkers. Die hardewerkersmentaliteit kan zorgen voor een 'opgesloten' gevoel. Zorg dus wel dat je genoeg planten in huis haalt, voor een meer vrije energie in huis. Of denk eens na over een feng shui inrichting.

5

Waar huisnummer 4 staat voor een stabiele omgeving, gaat het op huisnummer 5 een en al over verandering. De bewoners in dit huis hebben veel energie en waarschijnlijk her en der souvenirs van verre reizen. Huisnummer 5 helpt je om nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen.

6

Vervolgens is de woning op huisnummer 6 het perfecte huis voor een jong gezin. Als je graag wilt settelen, doe dat dan op huisnummer 6! Dit huis staat bekend om warmte en gezelligheid. Hier vind je de balans tussen werk en privé, waar je naar zoekt.

7

De perfecte verstopplek zit op huisnummer 7. Dit huis is niet bedoeld voor feestjes of ontmoetingen. Nee, in dit huis leven mensen die zich even willen terugtrekken. Er heerst een spirituele en meditatieve energie. Het is de perfecte woning als je je even wil focussen op een project of om zen te worden.

8

Woon je op huisnummer 8? Dan woon je in een power house. Nummer 8 wordt geassocieerd met geld en macht. Koester deze dingen en zorg dat je de macht wel op een gezonde manier gebruikt.

9

Op huisnummer 9 kom je tot slot weer in een warme en verzorgde woning, waar iedereen zich thuisvoelt. Ah! Niet alleen is huisnummer 9 het laatste nummer in de reeks, het is ook een goede plek voor eindes. In dit huis vergeven mensen elkaar. Het is goed.

Lees ook: De dag van de week waarop je geboren bent, onthult iets over je

Bron: Mindbodygreen