Deze astrologieapps geven jou het beste inzicht in de sterren

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Wil jij je graag verdiepen in de sterren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Door gebruik te maken van een astrologieapp kun jij alles leren over het onderwerp. Dit zijn de vijf beste apps om inzicht te krijgen in de sterren en hoe ze jou beïnvloeden.

Lees ook: Deze 6 planeten binnen astrologie zeggen het meest over jou als persoon

Co-star

Co-star is de beste app voor iedereen die net begint met zich verdiepen in astrologie. In de app kun jij je eigen 'birthchart' inzien en kun je lezen wat de inhoud hiervan precies betekent. Daarnaast krijg je dagelijkse updates over hoe de sterren jou beïnvloeden en ontvang je bijpassend advies. In de app kun je ook connecties maken met vrienden die de app gebruiken. Dankzij deze functie krijg je inzicht in hoe jullie sterrenbeelden op elkaar aansluiten. 

Astrofuture

Wanneer je al een stapje verder bent in jouw ontdekkingsreis binnen de astrologie is Astrofuture de ideale app om te hebben. In deze app krijg je een uitgebreide versie van jouw chart te zien en krijg je inzicht in de meest invloedrijke onderdelen hiervan. Dagelijks kun jij lezen hoe de stand van de sterren jou beïnvloedt. Verder krijg je te zien welke dagen in het jaar voor jou belangrijk zijn en krijg je een jaarlijkse horoscoop. Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kun jij je inlezen in alle termen en aspecten van het onderwerp binnen de app. Dit maakt Astrofuture ideaal voor iedere leergierige gebruiker.

Sanctuary

Sanctuary is de app voor iedereen die over astrologie wil leren door middel van menselijke interactie. Via de app kun je in contact komen met professionele astrologen die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Je kunt met deze mensen chatten om een algemene blik te werpen op jouw chart of om een specifiek onderwerp te bespreken. Verder kun je zelf aan de slag door middel van alle informatie die in de app te lezen is. Wat ook fijn is, is dat Sanctuary zichzelf niet te serieus neemt. Het is een luchtige app die veel gebruik maakt van GIF's, emoji's en grapjes.

Chani

Chani is ontwikkeld door de Canadese astroloog Chani Nicholas. De app combineert astrologie met meditatie en mindfullness. Ideaal dus als je ook bezig bent met jouw spirituele kant. Dagelijks kun jij in deze app jouw horoscoop lezen. Verder kun je lezen over hoe de planeten zich voortbewegen in een wekelijks overzicht. Ook biedt de app workshops aan over bijvoorbeeld meditatie en manifestatie. Tot slot kun je de app gebruiken tijdens het mediteren dankzij de vele verschillende begeleide meditaties die je kunt beluisteren. 

The Pattern

The Pattern is eigenlijk meer een social mediaplatform dan een astrologieapp. Binnen deze app kun je in contact komen met vrienden om te kijken naar wat voor effect de sterren hebben op jullie vriendschap. Verder kun je jouw eigen chart vergelijken met die van anderen door hun informatie in te vullen. Zo kun je zien of jullie bijvoorbeeld goede vrienden, partners of collega's zouden zijn. En voor wie nog niet helemaal bekend is met alle termen binnen astrologie, maak je geen zorgen. Deze app legt je alles uit wat je moet weten zonder te diep in te gaan op de moeilijke woorden. Dat maakt deze app heerlijk down to earth.

Lees ook: Ssst! Deze sterrenbeelden kunnen geen geheimen bewaren