Ssst! Deze sterrenbeelden kunnen geen geheimen bewaren

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Sommige mensen kun je echt met je hart vertrouwen, terwijl een ander alles er direct uitfloept. Wil je weten aan wie je beter niets over een surprise party of geheime, nieuwe liefde kunt vertellen? De sterrenbeelden zeggen soms genoeg. Spill the tea!

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om bruidsmeisjes te worden

Boogschutter (23 november - 22 december)

De charismatische en sociale Boogschutter lijkt misschien heel betrouwbaar. Toch moet je een beetje oppassen met wat je vertelt aan hen. Ze houden namelijk ook erg van verhalen vertellen én drama. Dus als jouw geheim een heel juicy verhaal is, tja, dan is de kans groot dat ze het stiekem tóch doorvertellen. Oeps!

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Tweelingen zijn de Gossip Girls (en boys) van het sterrenstelsel. ‘Communicatie’ is de tweede naam van elke Tweelingen. Ze houden van discussies en mensen aan het lachen maken. Dat kan dus ook zomaar een grapje over jouw spannende geheim zijn. Ze zijn wel voorzichtig met wat ze delen, al volgen ze ook hun eigen regels. Oppassen dus!

Maagd (24 augustus - 23 september)

Wat de Maagd niet geschikt maakt voor geheimen is, dat ze vaak nogal onvoorspelbaar zijn. Eigenlijk weet je niet of je ze kunt vertrouwen met je diepste geheim. De Maagd wordt wel snel betrokken bij iemands leven. Ze helpen je graag, maar alleen op hun manier. Ze zijn eh... een beetje egoïstisch. Doe je het niet volgens hun plan? Oei! Dan heb je een probleem. Vooral als je in hun ogen iets verkeerd doet. Dan kunnen ze er zomaar een geheim van je uitklappen. Nooo!

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie