Deze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om bruidsmeisjes te worden

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

OMG! Je zus, je beste vriendin of een andere naaste gaat trouwen. Hoe leuk? Misschien ben jij wel uitgekozen om bruidsmeisje te zijn, en naast dat dat een hele belangrijke rol is in een wedding, het is ook nog eens een hele grote eer. Toch is de een geschikter voor zo'n taak als bruidsmeisje zijn, dan de ander. Dit is wat de sterren erover te zeggen hebben. 

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden zouden het snelst vreemdgaan

Deze sterrenbeelden zouden de beste bruidsmeisjes zijn

Bruidsmeisje zijn is een van de coolste dingen die er bestaan. Je mag mee helpen jurken uitzoeken, het vrijgezellenfeest organiseren, vooraan staan tijdens de do's, en bovenal je bent de mental support voor de bruid. Een bruidsmeisje zijn is de makkelijkste taak nog niet, want hoe ga je ooit een gestreste bruid geruststellen. Volgens de sterren kun je dat heel goed als je een van deze sterrenbeelden hebt.

Weegschaal

Weegschalen zijn hele positieve mensen en proberen het iedereen altijd naar de zin te maken. Een betere kandidaat voor een bruidsmeisje bestaat er dus bijna niet. Als gespannen bruid wil je het liefst alleen maar fijne dingen horen en er in ieder geval niet over na hoeven te denken wat er allemaal fout zou kunnen gaan. De Weegschaal helpt je hierbij, want zien ze iemand om zich heen ongelukkig, dan doen ze er alles aan om diegene wat beter te laten voelen.

Vissen

In gespannen situaties weten Vissen altijd de juiste dingen te zeggen. Dit teken is mega empathisch en voelt meteen wat een ander ook voelt. Een schat van een bruidsmeisje dus, want vind maar eens iemand die precies weet hoe je je als bruid voelt. Daarnaast zijn Vissen ook helemaal niet competitief en eerlijk: op je bruiloft is een drama-free persoon wel fijn.

Stier

Misschien zou je het niet denken, maar Stieren zijn een van de liefste sterrenbeelden die er bestaan. Ze zijn heel geduldig en zullen zeker op een dag als een bruiloft nooit iets van kritiek geven (ook wel fijn). Daarnaast worden ze er ook niet helemaal gestoord van als de bruid geen jurk kan kiezen, want: geduld is een schone zaak. Met dit sterrenbeeld kun je een hele hoop plezier beleven en op een wedding is dat een van de belangrijkste dingen toch?

Waterman

Watermannen zijn super sociale wezens en kunnen met iedereen wel een praatje maken. Een chille vibe rust vaak om dit teken en waardoor het op zo'n spannende dag een stuk minder eng wordt allemaal. Heb je als bruid ergens een probleem mee of zie je het allemaal even niet meer zitten? Een gesprekje met de Waterman stelt je helemaal gerust en laat je compleet vergeten waarom je ook alweer stress had. 

Lees ook: Ka-ching! Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om stinkend rijk te worden