Deze sterrenbeelden vormen de beste vriendschap duo's

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Heb jij een bestie waar jij je helemaal thuis bij voelt? Jullie begrijpen elkaar volledig en het voelt soms bijna alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen. Dit soort vriendschappen bestaan vaak uit een combinatie van twee sterrenbeelden die perfect op elkaar aansluiten. 

Lees ook: Deze 6 planeten binnen astrologie zeggen het meest over jou als persoon

Ram en Leeuw

Ram en Leeuw zijn allebei vuurtekens. Jullie zijn dus allebei vurige types en zitten bomvol energie. Rammen en Leeuwen leven op in sociale situaties en staan graag in de spotlights. Een goed Leeuw en Ram duo weet deze aandacht te delen, want jullie zijn allebei echte sterren.

Kreeft en Vissen

Kreeften en Vissen zijn watertekens die vol emotie zitten. Terwijl andere sterrenbeelden jullie misschien te emotioneel vinden, kunnen jullie bij elkaar al je gevoelens uiten. Jullie snappen elkaars gevoeligheid en zullen er dus nooit een oordeel over vellen. Deze twee sterrenbeelden kunnen altijd bij elkaar terecht en dat is wat jullie vriendschap zo sterk maakt.

Maagd en Schorpioen

Het aardeteken Maagd en het waterteken Schorpioen vormen een verrassende combinatie, maar dat is juist waarom deze vriendschap zo goed werkt. Maagden houden ervan om hun vrienden te steunen bij alles wat ze doen in het leven. Dit sluit perfect aan op Schorpioenen en hun intense loyaliteit. Deze twee zullen elkaar dan ook nooit laten vallen.

Waterman en Boogschutter

Waterman is het meest open sterrenbeeld. Ze staan altijd open voor nieuwe vriendschappen en bieden een unieke connectie met iedereen waar ze goed mee op kunnen schieten. Watermannen kunnen de beste vriendschappen opbouwen met Boogschutters. Boogschutters zijn namelijk erg optimistisch en stappen graag uit hun comfort zone. Dit kunnen Watermannen enorm waarderen en dus zullen ze hun bestie altijd aanmoedigen.

Lees ook: Dit zijn de meest ingewikkelde sterrenbeelden combinaties