Dit zijn de meest ingewikkelde sterrenbeelden combinaties

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Soms heb je met iemand al direct een klik, terwijl het bij een ander toch wat meer moeite kost. Of misschien voel je wel totaal niets bij een persoon. Sommige sterrenbeelden combinaties zijn gewoon gedoemd te mislukken. Al vind je áltijd hulp om de hoek.

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar qua vriendschap

Meest ingewikkelde liefdesrelatie: Tweelingen & Stier

Een liefdesrelatie tussen een Tweelingen en Stier lijkt eigenlijk gedoemd te mislukken. De Tweelingen is veel te sociaal en wispelturig voor de Stier. Waar deze verlangt naar loyaliteit en huisje, boompje, beestje, heeft de Tweelingen hier meer moeite mee. Dit tot grote irritatie van de Stier. Het is niet gek als de twee sterrenbeelden toch tot elkaar worden aangetrokken. Ze zijn namelijk wel allebei heel positief en echte levensgenieters. Alleen de Tweelingen net iets meer dan de Stier.

Gouden tip: Hoewel de sterrenbeelden dus geen perfecte match lijken, valt het wel te proberen. De gouden tip voor een Tweelingen en Stier is ‘plezier maken’. Neem allebei als motto: Carpe diem. Pluk de dag! Geniet van elkaar en het leven. De Tweelingen wilt misschien minder snel een vaste relatie, maar zal wel altijd in zijn voor een date. Geduld is een schone zaak.

Meest ingewikkelde combinatie op werk: Steenbok & Ram

Werk je samen met zowel een Steenbok als Ram? Zorg dan dat deze twee sterrenbeelden nóóit tegelijk aan een project werken. De Steenbok en Ram kunnen in eerste instantie namelijk totaal niet samenwerken, trust us. Daar zijn ze allebei veel te competitief en ambitieus voor. Wanneer ze samen ergens mee bezig zijn, houden ze waarschijnlijk allebei graag de touwtjes in handen. En je weet hoe dat gaat met haantjesgedrag. Ze zullen met moeite tot een compromis komen.

Gouden tip: De Steenbok en Ram botsen dus enorm op de werkvloer. Toch is het stiekem geen slecht idee om ze eens samen op een project te zetten. Proberen kan altijd, toch? Ze zijn allebei extreem detailgericht, dus ze letten wel op elk dingetje. Een gouden tip om deze sterrenbeelden combinatie te laten slagen is: geef ze evenveel verantwoordelijk. Dan zijn ze allebei een beetje de baas. Wedden dat het een gouden duo blijkt?

Meest ingewikkelde broer-zus relatie: Kreeft & Boogschutter

De Kreeft geeft veel om familie, maar echt: héél veel. Het maakt niet uit hoe lastig de relatie is met het desbetreffende familielid, de Kreeft zou alsnog alles doen voor diegene. Heel cute, alleen bij een Boogschutter wordt het wel pittig voor de Kreeft. De Boogschutter heeft namelijk zo zijn/haar grenzen op het gebied van familie. Ze delen niet altijd direct alles met hun familieleden. Soms delen ze iets sneller met hun besties dan familie. Iets wat keihard binnenkomt bij een Kreeft zodra dit uitkomt.

Gouden tip: Wat de Kreeft en Boogschutter wél goed samen kunnen, is bijvoorbeeld een groot familiefeest organiseren. Ze communiceren anders, maar zijn wel allebei heel georganiseerd. Zij fixen zo’n feest wel met z’n tweeën!

Meest ingewikkelde vriendschap: Leeuw & Schorpioen

Tot slot de beste vrienden: dat zijn sterrenbeelden Leeuw en Schorpioen dus niét. Of nou ja, een vriendschap tussen de Leeuw en Schorpioen is heel lastig. Een Schorpioen is veel gevoeliger dan een Leeuw en prefereert één-op-één gesprekken. Alleen de Leeuw daarentegen houdt meer van uitgaan met de hele vriendengroep. Zo’n intiem gesprek kost de Leeuw te veel energie. Iets waardoor de Schorpioen zich wel beledigd voelt: “We zijn toch hartsvrienden?”

Gouden tip: Voor deze twee is de gouden tip eigenlijk gewoon, om meer rekening te houden met elkaars behoeften. Zet af en toe eens een stapje terug. Schorpioen, een vriendschap bestaat echt niet alleen uit intieme gesprekken. En Leeuw, open af en toe even je hart. Dat kan geen kwaad. Zoek ook samen uit wat jullie gedeelde interesses zijn. Misschien zijn jullie toevallig allebei dol op kunst of films. Gebruik deze gezamenlijke interesse voor een wekelijks of maandelijks uitje.

Lees ook: Zo krijg je meer energie volgens je sterrenbeeld