Zo krijg je meer energie volgens je sterrenbeeld

Ontspanning door Anne-Fleur

Soms komt het gewoon voor dat je niet vooruit te branden bent. Je energie is ver te zoeken, je bent moe en alles lijkt gewoon helemaal mis te gaan. Een heel normaal gevoel, maar fijn is het niet. Om je energie weer wat op te krikken, moet je iets doen waar je blij van wordt. Dít is wat je moet doen volgens je sterrenbeeld.

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden zouden het snelst vreemdgaan

Ram (21 maart – 20 april)

Meer energie: sporten

Dit sterrenbeeld is een echte doorzetter en gaat juist heel goed op het hebben van veel energie. Toch lukt dat niet altijd, maar om er toch weer bovenop te komen, is een lekker uurtje sporten de perfecte uitkomst. 

Stier (21 april – 21 mei)

Meer energie: shoppen

Dit sterrenbeeld geniet van het leven en doet het liefst alles wat er maar te doen valt. Op dagen van lusteloosheid is dit teken dan ook alles behalve gelukkig en is dit dé manier om je weer levendig te voelen: shoppen en heerlijk op koopjes jagen. 

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Meer energie: een lange wandeling maken

Even rust in het hoofd van dit sterrenbeeld, dat is er vaak niet. Dit teken is hardwerkend en vaak mega druk. Me-time en tijd om te relaxen zit er dus niet echt in. Om het toch maar te proberen is het maken van een lange wandeling door het park of bos ontzettend fijn. 

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Meer energie: me-time

Kreeften zijn sterrenbeelden die vaak last kunnen hebben van een lage energie. Veel met mensen omgaan en simpelweg te weinig tijd hebben voor zichzelf is killing voor dit teken. En dat is dus juist wat je moet doen om er weer bovenop te komen. Gewoon een heerlijk avondje me-time. 

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Meer energie: naar een feestje gaan

Leeuwen love socializen. Om weer helemaal op te laden kunnen ze dan ook het best gewoon alle feestjes afgaan die er maar zijn. Dit teken krijgt energie van mensen en wordt hier het meest gelukkig van. 

Maagd (24 augustus – 23 september)

Meer energie: een fijne massage

Maagden zijn echte overthinkers en hebben vaak last van stress (om onnodige dingen). De beste manier om hiervan af te komen? Dat is toch echt een heerlijk massage waarbij je spieren en zenuwen zich eens even lekker kunnen laten gaan.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Meer energie: inspiratie opdoen op Pinterest

Dit sterrenbeeld heeft inspiratie en motivatie nodig om zich weer energierijk te voelen. Pinterest, Instagram en YouTube zijn dan ook echt de beste uitvindingen ooit in het geval van dit teken. Gewoon even de tijd nemen voor inspiratie opdoen, en je kunt er weer helemaal tegenaan.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Meer energie: yoga

Schorpioenen houden van rust in hun hoofd en om normaal te kunnen functioneren hebben ze dat dan ook echt nodig. Yoga brings you back to basic en laat hoofd even helemaal toch rust komen. Zo komen ze goed tot zichzelf en zitten ze daarna weer boordevol energie.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Meer energie: samen met een iemand close een dag spenderen 

Ook Boogschutters krijgen energie van mensen en kunnen tijdens een dipje het best onder de mensen zijn. Het liefst een close iemand, zodat ze zich goed op hun gemak voelen en niet verveeld raken. Nieuwe ideeën en perspectieven opdoen is key

Steenbok (22 december – 20 januari)

Meer energie: fijn kletsen met je vriendinnen

Luisteren is iets wat Steenbokken graag doen, maar vertellen doen ze eigenlijk vrij weinig. Dat komt ze soms duur te staan, met als gevolg de nodige rusteloosheid. Een paar uur lekker kletsen met je vriendinnen waarbij je je ei helemaal kwijt kan, geeft je sowieso een boost. 

Waterman (21 januari – 18 februari)

Meer energie: me-time door middel van grappige YouTubevideo's

Watermannen zijn sociaal en houden van plezier en leuke dingen. Toch hebben ze er niet altijd de energie voor, maar willen ook niet in dat dipje blijven. Om weer een beetje op te laden is het bekijken van grappige video's op YouTube (en lachen om homevideo's) het allerbeste om te doen. 

Vissen (19 februari – 20 maart)

Meer energie: terugtrekken in muziek

Vissen zijn heel empatisch en zijn vaak druk bezig met de gevoelens van anderen. Soms kunnen ze hun eigen gevoel maar moeilijk uitdrukken en dat werkt als echte energiezuiger. Een beetje me-time met fijne muziek is op zulke momenten dan ook echt key voor dit sterrenbeeld. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om bruidsmeisjes te worden