Gaëlle is verliefd op een achtbaan: "Ik heb ook kinderen van hem"

Niet iedereen voelt zich aangetrokken tot mensen. Neem nou de 43-jarige Gaëlle uit Bordeaux, Frankrijk. Zij voelt zich aangetrokken tot objecten. Niet zomaar een random object. Nee, ze is tot over haar oren verliefd op Sky Scream, een achtbaan in het Duitse Holiday Park. Over een relatie met ups and downs gesproken...

achtbaan

Lees ook: Emma zweert mannen af en gaat trouwen met een boom: 'Heb nu de beste seks ooit'

Objectofilie

Wanneer een mens zich seksueel en/of romantisch aangetrokken voelt tot een object, noem je dat objectofilie of objectseksualiteit. Het kan gaan om een klein object als een vaas of een enorm object zoals... een achtbaan. Gaëlle Engel geeft in een interview met persbureau Jam Press toe dat ze zich altijd al seksueel aangetrokken voelde tot levenloze objecten, maar haar relatie met de achtbaan in het Duitse Holiday Park is next level

Wel met mannen gedatet

"Je zou kunnen zeggen dat ik seksueel aangetrokken ben tot achtbanen, maar sinds ik de Sky Scream-achtbaan ontmoette, begreep ik wat liefde was," vertelt de Franse dichter en kunstenares. "Ik droom elk moment van een vleselijke en fusionele relatie met hem." Hoewel Gaëlle is al sinds haar twaalfde weet dat ze zich seksueel aangetrokken voelt door objecten, heeft ze wel drie serieuze romantische relaties met mensen gezet. "Ik zal niet filosoferen over de relaties die mijn leven ruïneerden, maar het was alleen maar lijden, fysiek en moreel," zei ze. "De mannen met wie ik datete hadden een groot alcoholprobleem en het was een zeer zware tijd voor mij. Met Sky Scream voel ik me helemaal zelfverzekerd."

Fantaseren over seksrelatie

Verliefd zijn op een achtbaan kent wel logistieke problemen... zo kan het 'stel' natuurlijk geen seksuele relatie hebben. "Maar het leven heeft me doen inzien dat seks geen prioriteit was in mijn relatie, vooral na de moeilijkheden en beproevingen die we ondervonden door elkaar niet te kunnen zien," aldus Gaëlle. Ze woont maar liefst 1.000 kilometer van haar grote liefde vandaan. Om het gemis te verkleinen verzamelt Gaëlle souverniertjes van Sky ScreamIn haar huis is ze omringd door modellen, foto's en merchandise van de achtbaan. Ook heeft ze een kussen met een foto van de achtbaan, die ze dagelijks knuffelt. Dankzij de spulletjes in haar huis voelt ze zich "met hem verbonden - de liefde volgt me overal." 

Kinderen van een achtbaan

Hoewel ze technisch gezien geen kinderen kunnen krijgen, heeft Gaëlle toch het idee dat de achtbaanmodellen hun baby's zijn. "Er zijn zelfs enkele modellen die ik heb gemaakt die totaal nieuwe uitvindingen zijn - dus je kunt zeggen dat ik Sky Scream-kinderen heb," vertelt ze.

Engel is niet de enige met een bijzondere smaak in minnaars. Zo is Emma stapelgek op een boom, gaat Brocarde trouwen met een geest en stapte Kitten in het huwelijksbootje met de kleur roze.

 

Lees ook: Ayse (26) heeft nog nooit haar man in het echt gezien: "We hebben seks via Zoom"