Kitten (57) na 40 jaar daten met de kleur roze nu ook getrouwd

Vrije tijd door Jordan

Liefde tussen mensen en levenloze voorwerpen is al vaker voorgekomen. Verhalen over iemand die verliefd is op bomen of auto’s heb je vast al vaker gehoord. Maar nu is er een Amerikaanse vrouw die niet met een object, maar met een kleur is getrouwd. Kitten Kay Sera is officieel getrouwd met 'roze'.

Lees ook: Vrouw met ’s werelds grootste jukbeenderen laat before-foto zien

Geschiedenis geschreven

Kitten Kay Sera is 57 jaar en komt uit Houston, Texas. De Amerikaanse staat bekend als de ‘meest roze persoon ter wereld’ en beweert dat zij op haar 20e verjaardag verliefd is geworden op de kleur roze. Elke dag voelt zij zich fantastisch als ze roze draagt en in de loop der jaren heeft zij 1 miljoen dollar uitgegeven aan haar garderobe, auto en huis en leeft zij nu in een roze paradijs. Kitten heeft met haar huwelijk met de kleur roze waarschijnlijk geschiedenis geschreven en is al vrij bekend geworden op Instagram met haar opmerkelijke verhaal.

Put a ring on it

Om haar liefde officieel te maken met haar kleurige lover stapte zij in het huwelijksbootje. Voor de ceremonie kwam Kitten aan in een roze Chevrolet en gaf zichzelf een roze trouwring. Uiteraard kon haar volledig roze outfit niet ontbreken en was zij dan ook van top tot teen in het roze gekleed. Al het eten en de versieringen waren ook roze, eigenlijk was gewoon alles roze. Het extravagante huwelijk werd gegeven in de grootste over de top stad van de wereld a.k.a. Las Vegas. Kitten kwam binnen in een roze jurk en zij hield een stuk karton vast waarop verschillende Pantone-tinten roze waren afgebeeld. Aan het einde van haar grande entrance sprong ze in een roze Cadillac en gaf het stuk karton een kus om de verbintenis te bezegelen.

Beroemd op Instagram

Kitten is met haar enorme aantal volgers (203K) een geverifieerd persoon op Instagram. Uiteraard maakte de net getrouwde een post over ‘de beste dag van haar leven’ en deelde foto’s van de bruidstaart, jurk en haar first dance. De ring die ze zichzelf gaf is een enorme roze diamant van de juwelier Harry Winston. Tijdens de geloften gebruikte ze niet de Bijbel maar koos ervoor om te zweren op een exemplaar van Vogue met een roze kaft, Kitten is zelf ook te zien op een Vogue cover. Hopelijk leven zij nog lang en gelukkig samen.

Lees ook: Rolf (61) heeft 278 piercings op zijn penis: “Ik heb nog steeds geweldige seks”