Emma (33) zweert mannen af en gaat trouwen met een boom: 'Heb nu de beste seks ooit'

Psyche & spiritualiteit door Laura

Moe van het tinderen? Wie weet vind je je ware liefde in het bos. Raar maar waar, de Engelse Emma McCabe heeft na jaren van mislukte relaties haar droompartner gevonden. Zij en Tim (zo heet de boom) zullen zelfs in het huwelijksbootje stappen.

Lees ook: Gabrielle (30): ‘Een hond beet mijn neus eraf’
 

Emma is intiem met een boom

Het is geen grapje, Emma vertelt in een interview met Closer Magazine dat haar gevoelens voor boom Tim oprecht zijn. "Ik houd van het huid-op-schorscontact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. Ik heb elke week seks met hem - het is de beste die ik ooit heb gehad!"

Seks met een boom, hoe werkt dat dan? Gelukkig legt Emma het in geuren en kleuren uit: "Hij vervult mijn emotionele en seksuele behoeften. Ik kom tot een orgasme door naakt tegen de schors te wrijven." Emma vertelde over een bijzondere nacht met Tim: "Ik deed m'n topje uit en wreef met m'n borsten tegen Tims stam tot ik klaarkwam." Au, het móét toch pijn doen? 

Trouwen

Hoe zou jouw familie reageren als je zou 'thuiskomen' met een boom? Jep, de familie van Emma was volgens haar "in shock" over haar nieuwe liefde, maar ze steunen haar nog steeds. "Mijn familie weet hoeveel Tim voor me betekent."

Emma is bloedserieus over haar relatie met de boom. Andere mannen kunnen niet tippen aan Tim. Ook andere bomen niet trouwens. Emma: "Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim niet bedriegen."

De Engelse zou het liefst in het huwelijksbootje stappen met Tim. "Het zou een rustige ceremonie met familie worden. Mensen kunnen me veroordelen, maar Tim maakt me gelukkiger dan welke man ook."

Lees ook: Becca (23) heeft één borst vanwege zeldzame aandoening