Vrouw met ’s werelds grootste jukbeenderen laat before-foto zien

Lichaam door Jennifer

Een botoxje hier en een fillertje daar. We kijken er in 2021 niet meer van op. Ach, zolang jij het lekker voor jezelf doet moet het gewoon kunnen. Maar je kunt ook net even te ver gaan. De 32-jarige Anastasiia laat haar jukbeenderen tegen verschillende doktersadviezen in overmatig volspuiten met fillers. Als ze een before-foto deelt, herken je haar niet meer terug.

Lees ook: Is deze tatoeage de oplossing tegen donkere kringen?

Mooiste monster

Met trots showt Anastasiia haar grote jukbeenden op Instagram. Ze heeft er niet voor niets 1.500 pond (omgerekend 1.766 euro) aan uitgegeven. Artsen proberen haar inmiddels te waarschuwen voor risico’s, maar Anastasiia verdedigt zich meteen. Ze omschrijft zichzelf trots als “het mooiste monster dat je ooit hebt gezien”. Ze snapt wel dat haar look heel bijzonder is, maar: “Het is voor mij heel normaal en goed. Ik ben blij met mijn uiterlijk en zal nooit naar artsen luisteren.”

Grootste jukbeenderen ooit

Op een before-foto op haar Instagram zien we hoe ze ooit als brunette door het leven ging, maar inmiddels dus met roze haar en de meest indrukwekkende jukbeenderen die je ooit hebt gezien. Ze zegt: “Als ik kijk naar foto’s van twee jaar geleden, dan denk ik: wat was ik lelijk.”

Niet gek of dom

Volgens dokter zijn de risico’s enorm, wanneer iemand overdreven overmatig fillers heeft gebruikt. Er zijn dan risico’s voor zowel het fysieke als psychologische welzijn van de persoon. Maar Anastasiia vindt zichzelf niet overdreven. Ze legt uit: “Ik ben afgestudeerd in psychologie. Niemand kan me dit vertellen. Mensen die over mijn uiterlijk praten kennen me goed en weten dat ik normaal ben. Niet gek of dom.” Ze zegt later ook: “Misschien vind je het niet leuk hoe je er nu uitziet, maar je kan dit zonder problemen veranderen.” Ieder zijn eigen keus, toch?

Lees ook: Zo creëer jij de 'no make-up look' als een pro