Dit zijn de leukste tattoo trends voor 2022

Lichaam door Anne-Fleur

Is het voor het aankomende jaar weer tijd om wat nieuwe tattoos in te plannen, maar weet je even niet welke tats on trend zijn dan? Wij hebben de mooiste, leukste en coolste tattoo trends van 2022 voor je op een rijtje gezet. 

Lees ook: 12 x de mooiste tattoos voor op je zij

Dit zijn de tattoo trends voor 2022

Welke tattoo je laat zetten is natuurlijk altijd je eigen keuze en hoeft helemaal niet 'on trend' te zijn. Toch vinden wij het leuk om te zien welk soort tattoos er veel gezet gaan worden én het is natuurlijk altijd fijn om wat nieuwe inspiratie op te doen (we need it, too)

Tattoo trend 2022: zelfgeschreven tattoos

Zelfgeschreven tattoos zijn vaak woorden of zinnetjes die geschreven zijn door een dierbare of door iemand wiens handschrift je gewoon graag op je lichaam getatoeëerd wil hebben. In 2022 is dit weer helemaal hot and happening, dus als je nog een mooie tekst weet én je hebt een leesbaar handschrift hebt: you know what to do.

Tattoo trend 2022: hand tattoos

Vroeger was het hebben van een tattoo nog een beetje een taboe. Gelukkig zijn we daar voor het grootste deel van af, maar hand tattoos bleven voor veel mensen altijd nog wel een dingetje. New year, new you, want in 2022 zijn hand tattoos dé trend op het gebied van mooie tatoeages. Zit je al heel lang te twijfelen over zo'n tat op je hand? Dan is dit hét teken om een afspraak te maken. 

Tattoo trend 2022: single line tattoos

Eigenlijk komt deze trend nu al een beetje opzetten, want steeds meer mensen laten nu single line tattoos zetten. Vaak zijn dit ook fine line tattoos, die nét wat subtieler zijn dan de gewone dikte van een tatoeage. De plek van deze tattoos maakt eigenlijk niet uit; op je hand, arm, zij (waarvoor we ook wat inspi hebben verzameld), been - whatever you like

Lees ook: Aha! Dus dit is de betekenis van tattoos met 3 of 5 stipjes