Brocarde en ‘geest’ Edwardo willen trouwen: “Hij is veranderd in een complete groomzilla”

Relaties door Jennifer

Herinneren jullie je Brocarde nog? De vrouw uit het Engelse Oxfordshire die een seksuele relatie heeft met haar geest Edwardo. Inmiddels zijn de twee echt onafscheidelijk en maken ze plannen voor een huwelijk. Alleen echt easy is dat niet, wanneer je een relatie hebt met een geest.

Lees ook: Brocarde (38) heeft seks met een geest: 'Hij heeft me ongelooflijke orgasmes bezorgd'

Verlovingsring op kussen

Brocarde is alweer een jaar samen met haar geest Edwardo – een 35-jarige soldaat uit de Victoriaanse tijd – en nog steeds dolgelukkig met haar soulmate. Eerder gaf ze aan dat Edwardo erg dominant was en extreem jaloers. Toch zijn ze inmiddels op het punt aangekomen, dat ze elkaar het ja-woord willen zeggen. In november 2021 vroeg hij haar ten huwelijk, door een diamanten ring achter te laten op haar kussen. Hoe romantisch!

Ruzie om trouwdatum

Helaas gaat het plannen van hun huwelijk niet makkelijk. Aan het Engelse Metro vertelt Brocarde: “Edwardo en ik ruziën momenteel over de trouwdatum. Ik wil een zomers huwelijk, maar hij heeft een hekel aan de hitte. Ik zou hem stiekem graag laten smelten, maar hij verdwijnt al vaak genoeg.” Om ze wat op weg te helpen, ontwerpt Brocarde momenteel een Ouijabord met trouwdata. Dan kunnen ze kijken naar welke datum, ze allebei worden aangetrokken.

Groomzilla

Overigens is het temperamentvolle karakter van Edwardo nooit verdwenen. Hoewel Brocarde nog steeds graag met hem in het huwelijksbootje stapt, brengt dit wel het slechtste naar boven in haar geestverwant. “Hij is veranderd in een complete groomzilla,” zegt ze. “Zijn lijst met eisen groeit dagelijks.” Hoe communiceren ze eigenlijk met elkaar? Vast niet onder het genot van een kopje thee, toch? Brocarde legt uit: “Edwardo laat cryptische boodschappen achter in de douche. Hij toont zijn emoties door warme en koude sensaties door mijn lichaam te sturen.” Oeh, sexy.

Bedreigd met exorcisme

Een trouwdatum kiezen blijkt dus geen easy keuze, maar ook de zoektocht naar een trouwlocatie is een hele klus. Er trouwt niet wekelijks iemand met een geest. Voor Brocarde is het heel normaal, maar andere mensen zijn minder open-minded. “Het vinden van een locatie blijkt erg lastig te zijn,” vertelt ze. Ze zijn al uit meerdere kerken geweerd, die de relatie ‘godslasterend’ vinden. “We zijn al bedreigd met exorcisme. Ik wil een grote, witte bruiloft, maar veel mensen zien dat gewoon niet zitten.” Misschien is de kerk niet de juiste plek voor Brocarde en Edwardo. Hij heeft zich een paar keer laten zien in de kerk, alleen heel lekker voelt Brocarde zich er niet bij. “Er is een overheersend gevoel, dat hij zich niet op zijn gemak voelt in kerken,” zegt ze. “Het is veel te riskant voor hem.”

Geen normaal huwelijk

Het wordt hoe dan ook geen normaal huwelijk, niet zoals een gemiddelde bruiloft. Zo heeft Brocarde haar eigen trouwjurk ontworpen in Victoriaanse stijl. Haar verloofde Edwardo wilt ook graag een driedelig Victoriaans pak, maar dat ziet Brocarde eigenlijk niet zitten. “Ik heb liever dat hij me verrast en een rouwpak uit zijn oude garderobe haalt,” vertelt ze. Ze hebben wel nogal wat wensen voor hun bruiloft.

Alsof het al niet moeilijk genoeg is, hopen ze namelijk op een aantal heel speciale gasten. “Mijn droom is om een eclectische combinatie van zielen op de bruiloft te hebben.” Eh, wat? Voor Brocarde maakt het niet uit of de gasten levend of dood zijn. “We gaan onze favoriete historische figuren uitnodigen, zoals Elvis en Marilyn Monroe,” vertelt ze. Aha. Daarnaast is ook William Shakespeare welkom. “Vooral als hij een sonnet voorleest,” zegt Brocarde. “Zolang hij Hamlet maar niet naspeelt. Op mijn speciale dag heb ik geen vier uur over voor het drama van iemand anders.”

Eigen huwelijkslied

Nee, geen Hamlet voor Brocarde en Edwardo. Liever zingt ze hem toe met een eigen, geschreven liedje. Dat komt niet uit het niets. Brocarde is van beroep een singer-songwriter. “Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen huwelijkslied te schrijven. Het paranormale, spookachtige element van Edwardo’s aanwezigheid heeft me zoveel inspiratie gegeven.” Ah, laten we hopen op een happy ending.

Lees ook: Emma zweert mannen af en gaat trouwen met een boom: 'Heb nu de beste seks ooit'

Bron: Metro.co.uk