Met deze sexy yogaposities zweven jullie naar een hoogtepunt

Intiem door Jennifer

Als jij en je lief echte yogi’s zijn, dan is het misschien leuk om eens te experimenteren met yogaposities. Sommige posities blijken namelijk een goede manier om de seks wat op te spicen. Oeh!

Lees ook: Ze’s sekswoordenboek: Sporgasme

Downward Facing Dog (Neerwaartse hond)

Dit is een klassieke yogapositie die elke yogi sowieso kent. En blijkbaar een heel geschikt standje voor tijdens de seks. Dankzij deze yogapositie komen jullie binnen no time in de zevende hemel. Hoe het werkt? Zorg allereerst dat de partner, die het orgasme ontvangt, met handen en voeten op de grond staat. Knieën raken nu nog de grond, maar gaan vervolgens van de grond. Duw ook je heupen en rug omhoog en naar achteren, waardoor je een V-vorm maakt. Nu hoeft de ander alleen erachter te staan en let’s go. Grijp je partners heupen lekker vast als steun. Ga je liever voor orale seks? No problem. Laat je partner dan gewoon achter je door de knieën gaan.

Happy Baby

De Happy Baby is vooral bij vrouwen een heel voordelige yogapositie. Dankzij dit standje gaat de deur naar je clitoris wijd open. Wat je moet doen? Als ontvanger lig je op de grond, terwijl je je knieën naar je borst brengt. Pak de onderkant van je voeten vast en spreid lekker je benen. Houd je voeten vast. Nu is het aan je lover om ertussen te komen en via deze weg naar binnen. Enjoy!

Benen tegen de muur

Normaal gesproken werkt deze yogapositie heel rustgevend. Het helpt je om fysiek en mentaal te ontspannen. Geen wonder dat dit dan ook een ideale yogapositie is voor tijdens jullie potje seks. Gebruik nu alleen je partner als ‘muur’. Hoe? De ontvangende partner ligt plat op bed, de grond of een yogamat. Gebruik vooral een kussen of andere steun onder je heupen voor meer comfort. Het maakt het namelijk ook makkelijker voor je lover. Nu doe je je benen omhoog en laat je je partner knielen tegenover je. Zorg dat je partners hoofd tussen jouw voeten zit. Laat dan lekker jouw benen rusten tegen je partners borst, terwijl je liefje losgaat.

Lotus

Wil je een avondje met fijne seks én een heleboel romantiek? Ga dan voor deze yogapositie. De Lotus zorgt voor heel intieme seks met je geliefde. Het is heel makkelijk. Ditmaal gaat de partner die het orgasme geeft op de grond zitten met gekruiste benen. Vervolgens gaat de ander op schoot zitten. Zorg dat jullie gezichten op elkaar gericht zijn. Vouw je benen om je partner heen, kijk elkaar goed aan en genieten maar.

Liggende Vlinder

Als jullie het missionaris standje zat zijn, ga dan eens voor de Liggende Vlinder. Ook deze yogapositie geeft vrije toegang voor je partner. Bij dit yogastandje ligt de ontvangende partner plat op de rug of op een kussen. Doe het op bed of een yogamat, wat jullie het fijnst vinden. Nu zet de ontvanger de voeten met de onderkant tegen elkaar, waardoor je een diamant vormt. Vervolgens kruipt je liefje on top en vertrekken jullie samen naar heaven.

Wiel (Opwaartse Booghouding)

Deze laatste yogapositie is er eentje voor de lenige pro’s! Wel is het een aanrader als je nóg sneller naar de climax wil. Hoe het werkt? Laat de ontvangende partner weer op de rug liggen. De voeten staan op heupbreedte uit elkaar en vlakbij je billen. Breng nu je armen boven je hoofd en buig ze, zodat je handen plat op de grond liggen. Duw dan langzaam je heupen en knieën omhoog. Uiteindelijk vorm je zo een wiel (of U-vorm). Nu is het aan de partner om tussen je benen te staan en het af te maken. *wink*

Lees ook: Tantraseks: hoe doe je dat precies?