10 manieren voor nog betere seks

Intiem door Sanne
1 van 5

Ben je al heel lang samen met iemand? Dan kan het wel eens gebeuren dat jullie seksleven een routine is geworden. Niets mis mee, maar wel wat minder spannend, right? Of ben jij iemand die best tevreden is, maar denk je dat er wel ruimte is voor verbetering? Maak dan gebruik van deze 10 manieren om je seksleven naar een ongekend hoogtepunt te brengen.

1. Een nieuw standje

Seks nog beter maken kan door nieuwe standjes uit te proberen. In het begin is dit nog wel eens lastig, want op de afbeelding lijkt alles makkelijker dan het in werkelijkheid is, nietwaar? Geef niet op, want een nieuw standje kan jullie seksleven tot ongekende hoogte brengen. Wat dacht je van ‘de overwinnaar’?

2. Take it slow

Neem een keer écht de tijd om elkaar te verwennen zoals je vroeger in het begin van je relatie ook nog deed, te beginnen met een date night. Tijd om een flesje wijn open te trekken en uitgebreid te dineren met elkaar. En ja, de telefoons moeten gewoon even uit. Richt je aandacht volledig op je lief. Wedden dat je op gegeven moment niet meer van elkaar kan afblijven? Dit is de seks die je zo af en toe wilt en niet (altijd) het snelle vluggertje.

Beeld hoofdfoto: iStock