Pas op met buitenseks! Dit is de boete

Intiem door Chloe

Ben jij de slaapkamer even beu? Dan kan het enorm spannend zijn om seks te hebben op een andere plek. En geen plek is zo spannend als buiten in de open lucht. De gedachte dat je betrapt kan worden zorgt voor extra spanning. Maar zorg ook dat dit niet gebeurt, want je betaalt er namelijk een behoorlijke geldboete voor.

buitenseksLees ook: 8 opwindende voorspel ideetjes

Seks in het openbaar

Nu de dagen weer wat warmer worden is buitenseks ineens weer een stuk aantrekkelijker geworden. In het bos, op het strand of een andere openbare plek waar je ieder moment ontdekt kan worden. Volgens consulent seksuele gezondheid Claudia van der Wiel is deze spanning één van de redenen waarom we graag buiten seks hebben. Je doet iets in het geheim, wat eigenlijk niet mag of kan. Spannend dus, maar dat kan ook erg opwindend zijn

Strafbaar

In eerste instantie is het niet illegaal om buiten van bil te gaan. Zolang je het goed verborgen houdt is er natuurlijk sowieso niets aan de hand. Het wordt pas strafbaar op het moment dat jullie voor ‘overlast’ zorgen. Dit kan dus zijn wanneer jullie niet zo goed zijn in het stilhouden, maar ook als je wat minder voorzichtig bent en mensen je zien en hier last van hebben.

De geldboete

Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor een hoge straf. Hoewel je in sommige landen zelfs voor jaren de cel in kan gaan, komen we er in Nederland gelukkig wat gemakkelijker mee weg. In sommige gevallen kun je wel een werkstraf krijgen, maar in de meeste gevallen zal je een geldboete krijgen. Deze boete bedraagt €410,-. Uitkijken dus, want het is niet niks. En mocht je toch betrapt worden, zorg dan in ieder geval dat het de boete waard was.

Beeld: Unsplash

Lees ook: 6 tips voor steamy seks in de auto