De 5 leukste plekken voor zomerseks

Liefde door Redactie Ze.nl

Voel je ze al... de kriebels? O jawel, het is zomer! De temperaturen lopen flink op, ook in de slaapkamer. De hoogste tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Juist, we hebben het over buitenseks. Wij weten welke hotspots linea recta op jouw zomerseks-bucketlist horen. Dus open je digitale notitieboekje en begin maar met tikken.

zomerseks

Lees ook: What? Snurkers hebben blijkbaar minder behoefte aan seks

De duinen

Laat de naturist in jezelf los en parkeer je blote kont ergens in de duinen voor een wip. De kans dat jullie betrapt kunnen worden, maakt het alleen maar spannender. Leg wel even een handdoekje neer of ga op handen en voeten te werk, anders schep je de rest van de dag zand uit je vagijn.

In de auto

Rijd naar een afgelegen plek, leg achterbank plat, zet The Weeknd op, doe de airco aan en ketsen maar! Of als het aan durft: een avontuurtje op de motorkap. Je krijgt extra tijgerpunten als je een cabrio hebt. Hallo, seks onder de sterren! Lees vooral deze tips voor geslaagde autoseks.

In een tent

Ah, je voelt je weer even 18 jaar als je probeert te rollebollen in een krap tentje. Echt comfortabel en praktisch is het niet, maar dat maakt het juist een spannende uitdaging. Extra tip: zorg voor ijsklontjes voor extra verkoeling.

In een hotel

Officieel gezien niet buiten, maar daarom niet minder lekker. Het hotel is eigenlijk het hele jaar door een ultieme seksplek, maar in de zomer is de kans groter dan je je er bevindt. Voordeel van een hotel ten opzichte van je eigen slaapkamer: er is een airco, geen huishoudelijke klussen die je afleiden en alle remmen kunnen los.

Op een boot

Ben jij of ken jij iemand met een boot? Toevallig met een beneden dek? Lucky you! Een boot is een uitstekende seksplek. Denk maar aan het wiegen van de boot en het klotsen van het water. You Jack, me Rose.

Lees ook: Sexting: zo word jij een pro of De lekkerste Sushi eet je bij SUMO Haarlem