Sexting: zo word jij een pro

Intiem door Chloe

Hoewel we het er niet vaak over hebben, is sexting toch heel populair. Of je nou net aan het daten bent of al in een relatie zit, het kan allemaal. Maar het kan soms best een beetje ongemakkelijk aanvoelen. En hoe moet je reageren? Het is allemaal lastiger dan we denken. Met deze tips weet je altijd what to do.

sexting

Lees ook: Hoe vaak heb jij seks? Dit is waarom de hoeveelheid effect heeft op jouw gezondheid

Build up the heat

Bij sexting gaat het er net even iets anders aan toe dan in real life. Je hebt geen idee wat degene aan de andere kant van de telefoon aan het doen is op dat moment. Dus met de deur in huis is geen goed idee. Bouw de spanning liever een beetje op. Begin bijvoorbeeld met: ‘Ik kan niet wachten om je weer te zien of naast je te liggen.’ en wacht ook even af hoe de ander reageert. Vooral wanneer je elkaar nog niet zo goed kent kan je zo pijlen of iemand ervoor open staat en hoe ver je kunt gaan.

Complimentjes

Wil je iemand echt opwinden? Vertel dan dat je opgewonden raakt bij de gedachte aan hem of haar. Niets is opwindender dan de gedachte dat iemand opgewonden wordt van jou. Maak dus duidelijk dat je je aangetrokken voelt tot de ander. Stuur bijvoorbeeld iets als: ‘De gedachte aan jou maakt me helemaal gek’. Maar, don’t overdo it. Wanneer je te veel complimenten geeft komt het op een gegeven moment niet meer oprecht over.

Stuur foto’s

Nou kan sexting ook al heel opwindend zijn, maar een sexy foto is natuurlijk nog beter. Er is geen betere manier om degene aan de andere kant van de telefoon op te winden dan met een pikant plaatje. Zorg er wel voor dat je gezicht er niet op staat. En weet ook dat een sexy foto ook mét kleren aan kan. Vooral wanneer je net aan het daten bent weet je nooit zeker of je iemand voor de volle 100% kunt vertrouwen. Je wilt natuurlijk niet dat je straks met gezicht en al op het internet belandt.

Moedig hem of haar aan

Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander kan sexting spannend of onwennig zijn. Moedig hem of haar dus ook aan wanneer hij of zij iets zegt waar je opgewonden van raakt. Zo weet diegene dat het goed gaat en waar jij van houdt. Zeg bijvoorbeeld dingen als: ‘Vertel me meer.’ Uiteindelijk zal de ander dan ook meer durven en zo wordt sexting steeds leuker en spannender.

via GIPHY

Beeld: iStock

Lees ook: Zo maak je de seks nog lekkerder