Mary heeft altijd seks op de eerste date: “Het maakte daten een stuk leuker”

Intiem door Jennifer

Seks op de eerste date? Nog steeds verschillen de meningen hierover. De één denkt meteen ‘no way’ en houdt het liever nog even spannend, terwijl een ander het helemaal prima vindt. De Australische Mary was altijd heel afwachtend, maar springt inmiddels met gemak op een aantrekkelijke man. Het scheelt haar een hoop struggles.

Lees ook: Zo regel je (leuke) seks via Tinder

“Ik voelde me klem zitten”

Ooit was Mary zo’n vrouw die de seks bewaarde voor de derde of vijfde date. Ze had het gevoel dat ze “elke vorm van intimiteit” moest achterhouden, zodat mannen geïnteresseerd bleven in haar. In een column op MamaMia schrijft ze: “Dit betekende dat wanneer ik dan eenmaal seks had met iemand, we al helemaal (romantisch, red.) verwikkeld waren. We deelden maaltijden, herinneringen en er waren al wat verwachtingen.” Dat klinkt misschien heel fijn en als een serieuze relatie, maar het heeft ook nadelen volgens Mary. “Als de seks slecht was en het niet werkte, – of ze waren het soort man dat binnen drie seconden klaarkwam – dan voelde ik me klem zitten.”

Relaties zonder echt hoogtepunt

Waarschijnlijk denk je nu: maak het dan uit. Alleen was dat voor Mary niet zo’n makkelijke beslissing. “Ik had er zoveel tijd en moeite in gestoken. Het voelde koud en hard om het uit te maken voor zoiets simpels als matige seks.” In plaats daarvan bleef ze in de relatie, terwijl ze dus seksueel nooit tot een echt hoogtepunt kwam. Uiteindelijk ging het dan wel uit om een andere reden. Zo maakte iemand het kennelijk ooit uit, “omdat haar lach irritant was”. Wát? Ze schrijft in de column: “Ik was zo beleefd en heb niet gezegd dat ik het vervelend vond, dat hij mijn clitoris niet kon vinden.”

Seksuele relaties

Na een tijdje realiseerde Mary zich dat ze toch iets moest veranderen. Ze veranderde haar techniek en ging eerder seksuele relaties aan, zodra ze zich daar prettig bij voelde. Dit bleek een heel goed idee. “Het maakte daten een stuk leuker,” schrijft ze. Het werd daarnaast niet alleen leuker, maar ook zoveel makkelijker. “Ik kon me concentreren op mannen, waarmee ik plezier had in bed.” Overigens zegt ze hier niet dat iedereen hetzelfde moet doen als zij. “Het spreekt voor zich dat als je niet meteen seks wilt met iemand, je dat ook niet moet doen. Er is niets mis met lang wachten, als dat is wat je wilt.”

Misschien voelen sommige vrouwen zich een ‘slet’, als ze seks hebben met verschillende personen. Wat Mary betreft “is slet een sociale constructie”. Huh? Ze zegt: “Het is gewoon een woord dat de society bedacht om controle te houden over vrouwen en hun keuzes. Als slapen met mannen mij een ‘slet’ maakt, prima!”

Huisje, boompje, chihuahua

Dat Mary sneller seks heeft dan de gemiddelde persoon, betekent trouwens niet dat ze niet op zoek is naar the one. Ze zit momenteel zelfs in een hele fijne relatie met een man. “We hebben samen een chihuahua als huisdier en wonen in een klein herenhuis.” En ook met deze man dook ze snel het bed in, namelijk op date twee. “De seksuele chemie was er vanaf het allereerste begin.”

Lees ook: Zo zie je aan het gedrag van je date of degene goed in bed is

Bron: TheSun.com