5 tips voor een superhete summer date

Single & daten door Jeanine

Eindelijk is het zo ver. Misschien heb je heel Tinder geswipet om een date te vinden, of je hebt al een aantal dates gehad met een potentiële nieuwe liefde. Staat er bij jou deze zomer nog een date op de planning en ben je toe aan wat uitdaging? Wij hebben vijf ideeën voor je op een rijtje gezet voor een steamy date. Veel plezier!

Sexy date

Lees ook: De 5 beste standjes voor plakkerige zomerse nachten

Skinny dipping

Normaal gesproken doe je wel wat extra moeite voor een (eerste) date. Een mooie outfit, haar in de krul, een extra laagje lipstick. Wat dacht je ervan om het eens helemaal om te draaien? Ga terug naar de basis en strip! De excitement van skinny dipping is al genoeg voor een fantastische date. Daarnaast is het ook nog eens lekker verfrissend als de temperaturen boven de dertig stijgen. Hoe spannend is het om stiekem naakt in een meertje te zwemmen en elkaars lichamen te ontdekken? 

Sauna of wellness

Wat is lekkerder dan op een warme, zomerse dag een frisse duik te nemen en te relaxen in de wellness? Wil je letterlijk een superhete date, dan kun je ook van elkaar en de ontspanning genieten in de sauna. Voel je je extra frisky? Kies dan voor een naaktsauna. Je kunt je ogen uit kijken en het bouwt sowieso wat spanning voor na de date.

Massage workshop

Een educatieve en toch sexy date, wat wil je nog meer? Dit is ook nog eens heerlijk ontspannend. Boek een massage workshop voor twee personen en get to work. Leuk voor zowel een eerste date als voor stelletjes die al een aantal dates hebben gehad. Je kunt tegenwoordig zelfs online leren masseren. Steek wat mooie kaarsen aan, gebruik heerlijk geurende olie en let’s go.

Neem een dansles

Deze date klinkt misschien niet zo hot, maar dat ligt aan de soort dans die je kiest. Met elkaar breakdancen is niet zo sexy, maar wat dacht je van salsa? Het is de perfecte manier om dicht bij elkaar te komen. Als die aantrekkingskracht eenmaal vloeit, kan het dansen toch wel heel spannend worden.

Canvas verven

Ha, dacht je dat we braaf verven en een klein canvas bedoelden? Dat kan leuk en rustgevend zijn, maar let’s spice it up a bit. Haal een groot canvas in huis, laat de ander in ondergoed klaar zitten en verven maar. Geen zorgen als je geen tekentalent bent, want dat maakt het juist leuker. De kans is toch groot dat je afgeleid raakt. Hebben jullie al een aantal dates gehad en hebben jullie het bed al met elkaar gedeeld? Dan kun je ook een body paint kit kopen. Het doel: seks hebben op een canvas terwijl jullie onder de verf zitten. Vooral leuk om het canvas daarna ergens op te hangen. Niemand weet waar dat unieke kunstwerk vandaan komt, behalve jullie. Tip: is het buiten warm genoeg en woon je een beetje beschut? Doe het dan in de tuin. Zorg wel dat je niet gezien wordt, want anders geef je pas écht een show weg.

Lees ook: 40 vragen die een saaie date voorkomen