De 6 gekste tot slechtste date ervaringen 

Single & daten door Angel
1 van 6

Soms is de date niet wat je had verwacht en dat is helemaal oké. Het wordt alleen enorm awkward als iemand niet eerlijk is of te hard van stapel loopt. Of gewoon niet komt opdagen. Zo heb je wel meerdere bad dates, die écht niet kunnen (maar stiekem wel grappig zijn).

1. Flip flop date

u/[deleted]: “Ik had een date met een jongen die ik had ‘ontmoet’ via OkCupid. We gingen naar een fancy wijn bar. Ik droeg hakken en make-up, de meeste mannen waren hier dan ook in classy blazers of pakken gekleed, terwijl mijn date gewoon in een t-shirt kwam met flipflops (hij koos zelf deze bar uit). Ik was natuurlijk een beetje beschaamd om het feit hoe hij was gekleed, maar ik dacht: nou ja, misschien is hij niet zo materialistisch. En dat geeft niet.

Terwijl we aan het wachten waren voor de wijn, pakte hij zijn kauwgum uit zijn mond. Vervolgens stopte hij het gewoon op een kleine, mooie stenen schotel die bij een koppel hoorde een tafel naast ons. Mijn hart sloeg over van schaamte. Het stel was bezig met tafels switchen en ik denk dat hij dus dacht dat zij de tafel zouden verlaten, maar de jongen van het stel kwam zelfs terug op dat moment. De jongen zei: ‘Hey wat de hel ben jij nou weer aan het doen?’ Toen zei mijn date, heel chill en onverschillig: ‘Er is geen prullenbak. Wat verwacht je dat ik doe?’

Onderweg naar de metro wees hij naar een bepaald plein. Hij benoemde dat hij hier dronken seks had met zijn vorige date. De volgende dag berichtte hij me om te zeggen dat hij dacht dat we een supermatch waren en dat we nog een date moeten plannen. Ik moest hem verbeteren dat hij géén gelijk had.”