Wat maakt elk sterrenbeeld uniek?

Psyche & spiritualiteit door Jordan

We zijn allemaal verschillend en uniek. Ook iedereen die een sterrenbeeld deelt met elkaar. Toch heeft elk sterrenbeeld wel een opvallende kwaliteit, iets wat anderen snel opvalt en waarderen. Ben je benieuwd wat die van jou is?

Lees ook: Welke Y2K trend je moet proberen volgens je sterrenbeeld

Unieke eigenschap van Ram

Energie

Je lichaam werkt op superbrandstof, met veel uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Je hebt een hekel aan stilzitten, alleen zijn en niets te doen hebben. Ontspanning is niet makkelijk voor je omdat je zo’n enorme hoeveelheid energie moet verbranden. Iedereen weet dat je je snel verveelt, bijna nooit moe wordt en 24 uur per dag actie nodig hebt. Je gaat door wanneer iedereen al is afgehaakt.

Unieke eigenschap van Stier

Sterkte

Je bent vastberaden, veerkrachtig en een tikkeltje stoïcijns. Je bent niet echt een vechter of zelfs een uitdager, maar bij tegenslagen sta je snel weer op en ga je door. Er is niet veel dat jou van je stuk brengt en als er iets emotioneels gebeurt pak je dit op een logische en objectieve manier aan. Je bent een pittige tante en een overlever. Mensen leren snel om je niet zonder goede reden op de proef stellen.

Unieke eigenschap van Tweelingen

Levendige geest

Je bent nieuwsgierig, slim, communicatief sterk en je hebt een sluwheid waarmee je de meeste sterrenbeelden te slim af bent. Je weet van veel dingen een beetje af, en je denkt sneller en scherper dan bijna iedereen. Je bent merkbaar slim, en hier hou je stiekem echt van.

Unieke eigenschap van Kreeft

Kennis

Kreeften worden beheerst door de maan, die heerst over mysterie, illusie en geheimen. Als kreeft heb je een sterk zesde zintuig om door leugens heen te prikken. Je voelt snel aan als iets niet helemaal klopt en hebt mensen snel door. Je bent wijs, begripvol en scherpzinnig en je snapt mensen snel. Hierdoor zullen vele jou toevertrouwen met hun geheimen. Hierdoor zit je zelf ook vol met geheimen, van anderen en jezelf.

Unieke eigenschap van Leeuw

Zelfvertrouwen

Je bent zelfverzekerd en hebt vertrouwen in alles wat jij kan. Je leeft voor de volle 100% en houd je nooit in, hierdoor win je meestal. Mensen worden aangetrokken door je zelfverzekerdheid. Het is zo sterk dat het mensen om jou heen het gevoel geeft dat ze ook gaan winnen als ze bij jou in de buurt zijn. Dit gebeurt ook vaak doordat je gul bent en graag je geluk deelt met anderen.

Unieke eigenschap van Maagd

Slim

Waar Tweelingen een beetje van veel onderwerpen weten, ben jij meer een expert in dieper en meer weten van bepaalde onderwerpen en interesses. Je hebt een gave om iets van binnenuit te begrijpen en kan makkelijk complexe, moeilijke en verwarrende informatie goed uit elkaar halen en dit beter begrijpen. Je bent een beetje zoals een computer, hierdoor ook een sterke probleemoplosser.

Unieke eigenschap van Weegschaal

Moeiteloosheid

Jij laat alles er gemakkelijk, eenvoudig en vloeiend uitzien. Je bent slim, analytisch, sociaal, charmant en opmerkzaam. Je kan deze vaardigheden ook in elke situatie inzetten. Zelfs de moeilijkste gesprekken zullen bij anderen door jou zachtjes binnenkomen. Je hebt een instinct voor schoonheid, en houdt ervan om goed te leven. Dit laat je ook graag zien aan anderen, via bijvoorbeeld Instagram.

Unieke eigenschap van Schorpioen

Kracht

Je bent ambitieus, zelfverzekerd, onafhankelijk, zelfredzaam op je hoede en sterk. Dit alles bij elkaar maakt dat jij niet te stoppen bent. Je weet wat je wilt en je doet alles wat nodig is om iets voor elkaar te krijgen. Je beschermt degenen van wie je houdt, tot de dood. Je bent een tikkeltje hard en compromisloos, je kan zelfs meedogenloos zijn. Mensen leren snel om niet in jou weg te lopen.

Unieke eigenschap van Boogschutter

Aanstekelijke humor

Je bent een echt feestbeest en iedereen weet dat. Waar jij bent is het ook echt een feestje. Je houdt van plezier maken, verwennen, spelen en mensen aan het lachen maken. Je bent geweldig gezelschap en je brengt opwinding en geluk waar je ook komt. Mensen voelen zich tot je aangetrokken, zullen je snel iets vergeven en dit komt allemaal omdat je gewoon te schattig bent.

Unieke eigenschap van Steenbok

Vastberadenheid

Je bent de hardste werker van de dierenriem. Je bent vastberaden en een volhardende werker, die altijd een plan heeft om je tot het uiterste in te spannen en wilt resultaten behalen. Mensen merken dit en gaan graag de strijd met je aan om beter te zijn. Mensen onderschatten je vaak, maar als zij moe worden ga jij gewoon keihard door. Niets houdt jou tegen als je aan een doel werkt. Dit is wat ervoor zorgt dat jij een succes bent in het leven.

Unieke eigenschap van Waterman

Uniek

Je onderscheidt je van de massa, iedereen heeft een andere reden daarvoor, maar wat deze reden ook is, je wordt altijd opgemerkt en er wordt altijd over je gepraat. Het kan zijn dat je excentriek bent, of juist een scherp gevoel voor waarheid, misschien onafhankelijkheid, slimheid, ongewone interesses, vindingrijkheid of juist technische bekwaamheid. Je bent voorbestemd om grote dingen te doen, en dat merk je al op jonge leeftijd.

Unieke eigenschap van Vissen

Medeleven

Je geeft veel om andere mensen en zij voelen dat ook. Bij jou in de buurt zijn is als het krijgen van gratis therapie, je neemt de tijd om je in te leven in andere mensen en probeert ze op elk niveau te begrijpen. Jij bent soulmate material. Veel mensen praten warm over jou en herinneren je vriendelijkheid. Het gaat niet per se over wat je zegt of doet maar het is hoe je anderen laat voelen. Jij bent de queen van goede gevoelens. 

Lees ook: Rituelen om te doen tijdens volle maan