Huh? De #FourDots make-uptrend op TikTok maakt je extreem benaderbaar

Make-up door Jennifer

Niemand kan meer om TikTok heen. Niet alleen lachen we ons rot om de gekste video’s, ook vind je hier veel inspiratie voor bijvoorbeeld je make-up. Zo gaat momenteel de FourDots-make-uptrend viral, die ervoor zorgt dat mensen je extreem benaderbaar vinden. Huh, wat?

tiktok makeup

Lees ook: Zoveel vrouwen negeren de houdbaarheidsdatum van hun make-up

#FourDots make-uptrend

Het klinkt een beetje gek en dat is de #FourDots make-uptrend ook wel. Fanatieke TikTok'ers ontdekten een make-up look die zo opvalt, dat je plotseling meer aandacht krijgt van anderen. Bij deze make-uptrend plaats je vier witte stippen rond je ogen met eyeliner. Het staat heel leuk en schattig, maar zorgt dus kennelijk ook voor meer aantrekkingskracht. Je ogen springen er echt uit door de vier stipjes!

@soymilkisbetter

Maybe pt. 2 if anything crazy happens but prolly not

♬ TWINNEM - Coi Leray

Hypnotiserende ogen

Op TikTok gaat gebruiker @soymilisbetter compleet viral, nadat ze de #FourDots make-uptrend uitprobeerde. In een video vertelt ze hoe ze op werk binnen vijf minuten complimenten kreeg. Ook schrijft ze: “Een dude in de metro praatte tegen me over de muziek die hij luisterde op de basisschool.” De #FourDots geven je dus écht hypnotiserende ogen, of dat lijkt in ieder geval zo. Iemand in de reacties probeerde de make-uptrend uit en zegt: “Mijn vriendje kon niet stoppen met staren! Hij bleef complimenten geven. Daarna postte hij me op zijn story, hyping up my eyes.”

#FourDots make-up tutorial

Ben je benieuwd of de #FourDots make-uptrend werkt bij jou? TikTok'er @soymilisbetter postte een make-up tutorial, waarmee je de make-up hack zelf kunt proberen:

@soymilkisbetter

THE FOUR DOTS TUTORIAL

♬ TWINNEM - Coi Leray

Heb je nog extra inspiratie nodig, na het zien van de #FourDots make-up tutorial? Misschien is deze #FourDots make-uplook van NikkieTutorials iets voor jou:

Lees ook: 6 redenen om over te stappen op vegan cosmetica