Waar of niet waar: 'smaak' je beter door ananas of cranberrysap?

Intiem door Jeanine

We krijgen tegenwoordig allerlei tips en wondermiddeltjes naar ons hoofd geslingerd, maar in hoeverre kun je eigenlijk die ‘smaak’ veranderen daar beneden? Wij geven je eindelijk het antwoord!

Lees ook: Waarom mannen het heerlijk vinden als vrouwen squirten

pH-waarde

Wie wel eens een ander oraal heeft bevredigd, weet dat je er vooral je partner een plezier mee doet. Oké, sommige mensen vinden het zelf ook fantastisch, maar let’s be honest here: de smaak is meestal niet om over naar huis te schrijven. Dat geeft ook niets, want daarvoor zijn je genitaliën natuurlijk niet bedoeld. De functie van je vulva staat natuurlijk wel voorop en je gezondheid staat dan ook altijd boven de ervaring van je partner. Ga dus niet in de weer met allerlei chemische ‘wondermiddeltjes’ die je pH-waarde kunnen verstoren.

Je bent wat je eet

Je gezondheid is dus het belangrijkst, maar dat neemt niet weg dat schoon ruiken (en proeven) wel zo fijn is. Je hebt vast wel eens de bekende uitspraak ‘je bent wat je eet’ gehoord, maar hoe zit dat eigenlijk? Er zijn een aantal factoren die kunnen bepaalde hoe je vulva proeft: de mate waarin je zweet, de kleding die je draagt, hoe schoon je jezelf houdt én wat je consumeert. Het is dus echt waar: wat je eet en drinkt, kan invloed hebben op hoe jij down under ‘smaakt’. Heel tasty zal het natuurlijk nooit worden, maar er zijn een aantal voedingsproducten waardoor jij beter smaakt.

Waarom ananas en cranberrysap?

De vulva heeft een bepaalde zuurtegraad, waardoor een befbeurt niet altijd even lekker is. In ananas vind je veel vezels, vitamine B en vitamine C. Dat is ook gunstig voor je vajayjay en de ‘smaak’, want al die vitamines houden het gezond en gaan infecties tegen. Een rijpe, zoete ananas kan dus helpen om wat sweetness toe te voegen. Daarnaast houdt het, net als cranberries, de pH-waarden van je vulva in balans. In cranberries zitten ook nog talloze antioxidanten die helpen om bacteriën tegen te gaan.

Eten dat je liever wil vermijden

Duiken jij en je partner regelmatig het bed in voor een steamy 69? Dan kun je elkaar het leven iets leuker maken door minder zuivel, rood vlees, vis en gefrituurd eten te eten.