Het is vandaag Seks Toy Day: deze speeltjes zijn onmisbaar in de slaapkamer

Intiem door Juliët

Het is vandaag Seks Toy Day: de dag van de seksspeeltjes. Haal je voorraad speeltjes maar tevoorschijn. Er zijn talloze speeltjes, maar je kent ze vast nog niet allemaal. Zin om nieuwe speeltjes te testen? De volgende speeltjes mogen niet missen in je slaapkamer.

1. Satisfyer Pro 2 - €44,99

De Satisfyer Pro 2 zorgt voor een effectieve stimulatie van de clitoris die kan leiden tot intense orgasmes. Ideaal voor als je opzoek bent naar nieuwe hoogtepunten in de slaapkamer. Voor veel vrouwen is dit een extra garantie op een orgasme in een vrij korte tijd. De Satisfyer 2 is handig in gebruik en is stiller vergeleken met de voorganger. Er zijn maar liefst 11 luchtdrukstanden om mee te ontdekken wat jij lekker vindt. Een echte zuigende sensatie.

2. Mini Wand Vibrator - €43,99

Deze mini vibrator geeft een ongekende belevenis. Geniet van 18 verschillende standen. Door het siliconen materiaal kun je er onder de douche ook nog plezier mee hebben. Daarnaast is hij door het formaat ook nog eens makkelijk mee op reis te nemen.

3. Vibratie Ei - €37,99

Een toy om samen met je partner te delen. Het eitje is namelijk op afstand te bedienen met een bijhorende afstandsbiedening. Met 10 vibratiestanden kun je optimaal genieten. Je kunt je partner plagen met de verschillende vibratiestanden tot dat ene intense hoogtepunt. Ideaal voor voorspel of een spannend avontuur. Je kunt het speeltje ook onder water gebruiken. Let daarbij alleen even op dat de afstandsbediening niet waterdicht is. Het is een speeltje waarbij je de controle uit handen geeft.

4. Kegel balletjes - €16,99

Zou jij graag een strakke vagina willen hebben? Dan zijn de kegel balletjes voor jou een echte uitkomst. Ze zijn perfect om mee te trainen. De balletjes breng je met wat glijmiddel op waterbasis naar binnen. De buitenkant is gemaakt van zijdezacht materiaal en er zit een siliconen touwtje aan. Door de gewichtjes train je je bekkenbodemspieren. Je gaat na een aantal keer echt al een verschil merken. Een strakkere vagina, intensere orgasmes en vooral een extra gevoelige clitoris. Zowel jij als je partner kunnen hier plezier van hebben. Dan is trainen het waard toch?

5. First Self-Love Experience Starter set - €39,99

Tijdens Seks Toy Day mogen er geen boxen met speeltjes ontbreken. Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van verschillende toys, maar heb je nog weinig ervaring? Dan is deze starter set perfect voor jou en je partner. Een box bestaande uit vier toys, glijmiddel en een toycleaner. Van een mini vibrator tot een but plug. Deze speeltjes geven een toevoeging voor een spannende beleving. Laat de ontdekkingstocht maar beginnen!

6. FemmeGasm - €29,99

Een clitoris stimulator die zorgt voor een gerichte stimulatie en langdurig orgasme. De stimulator ligt comfortabel in de hand en bestaat uit siliconen materiaal. Wat glijmiddel op waterbasis zorgt voor een comfortabel gevoel. De FemmeGasm heeft 6 verschillende vibrerende en 6 pulserende functies. Ook diverse patronen, waardoor jij kunt ontdekken wat je meest favoriete stand is.

7. Pair Vibrator - €49,99

Samen met je partner willen genieten van een vibrator? Dat kan met deze Pair Vibrator. Een multifunctioneel seksspeeltje dat aan beide uiteinden kan worden gebruikt. De ronde kant wordt vooral als masturbator gebruikt door de ring om een penis te schuiven en langzaam op en neer te bewegen. De twee puntjes van de ring kunnen gebruikt worden voor stimulatie van de clitoris. De andere kant van de toy is vooral geschikt voor vaginale en anale penetratie. Het gebogen design en de ribbels aan de buitenkant kunnen zowel de G-spot als de prostaat goed verwennen. Beide uiteinden hebben ook een aparte motor en die kun je van elkaar bedienen. Enjoy together!

8. Inspire Arouser met tong - €106,99

Een likkende tong? Ja, je leest het goed! Als je op zoek bent naar een leuk speeltje voor tijdens het voorspel, dan is de Arouser precies wat je zoekt. Dit speeltje heeft namelijk als extra effect een likkende tong. Een hele fijne manier om je clitoris nog meer te stimuleren. Met maar liefst 10 vibratiestanden kom jij wel tot dat ene hoogtepunt.

9. Dildo - €29,99

Last but not least is de Dildo. Deze XL-variant heeft een realistisch design en is erg flexibel. Goed stevig, maar toch flexibel genoeg voor een fijne penetratie. Door de zuignap kun je er zelfs handsfee van genieten. Hij is zelfs te gebruiken in combinatie met een strap-on harnas. Voor extra comfort kun je wat glijmiddel gebruiken. Je hebt dildos in nog veel meer soorten en maten te verkrijgen. Aan jou de keuze wat jij fijn vindt.