Eerste keer met een vrouw naar bed: zo pak je dit aan

Intiem door Chloe

Wanneer je voor het eerst met iemand naar bed gaat, is dit sowieso altijd al spannend. En als dit voor jou dan ook de eerste keer is met een vrouw, dan snappen we dat de zenuwen helemaal door je lijf gieren. Waarschijnlijk gaat er van alles door je heen en zit je met enorm veel vragen. Lees vooral even verder, want hopelijk geven deze tips je al wat antwoorden. 

Knip je nagels

Wanneer je met een vrouw naar bed gaat, dan zal je waarschijnlijk veel gebruik maken van je handen. En hoe mooi jouw lange nagels ook zijn, erg prettig voelt dit niet als je bezig bent met wat vingerwerk. Nepnagels zijn dus sowieso een no go, en ook je lange nagels kan je beter even kortknippen. Zeg nou zelf, jij vindt het toch ook niet prettig als je daar beneden wordt opengekrabd?

Vergeet de borsten niet

Wanneer je hiervoor wel met een man naar bed bent geweest, dan zijn er een aantal dingen waar je nu extra rekening mee moet houden. De borsten bijvoorbeeld. Ook deze verdienen nu wat extra aandacht. Maar be gentle, want niet iedere vrouw houdt ervan om hier aangeraakt te worden. Begin dus rustig met wat strelen en dan merk je vanzelf wel of ze het prettig vindt of niet.

Smaken verschillen

Aangezien je zelf ook een vrouw bent, zou je denken dat het hartstikke makkelijk is om in te schatten wat de ander fijn vindt. Nou, dat valt flink tegen. Iedereen is anders en vindt ook andere dingen in bed lekker. Kopieer dus niet wat je zelf lekker vindt bij je bedpartner, maar probeer goed te luisteren naar haar wensen.

Maak het bespreekbaar

De eerste keer met een vrouw is enorm spannend, ook als je geen maagd meer bent. Het gaat ten slotte toch allemaal anders en dus kan de spanning hoog oplopen. Merk jij dit ook bij jezelf? Maak het dan bespreekbaar. Zeg gewoon tegen je bedpartner dat dit voor jou de eerste keer is. Als jij dan gespannen bent, dan snapt ze waarom en begrijpt ze je veel beter. Zo kan je ook bespreken wat je wel en niet fijn vindt en aan haar vragen wat zij juist lekker vindt. Zo duik jij veel relaxter het bed in en zal het de ervaring veel prettiger maken.