Dit zijn de leukste romantische spellen voor jou en je partner

Intiem door Mozhda

Zijn jij en je partner op zoek naar meer spanning, passie en intimiteit? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres! Let’s play a love game: boost jullie liefdesleven door deze spelletjes te spelen. Kruip maar alvast tegen elkaar aan en laat de romantiek bloeien!

1. Tease & Please Ultiem verlangen spel + Uitbereiding €64,90

Dit is hét ultieme bordspel voor koppels die verlangen naar hun hoogtepunt van romantiek en seks. Met een uitbreiding van 240 opdracht- en vraagkaarten heeft dit bordspel in totaal 480 vragen! Jij en je partner ontdekken jullie pleasures met overvloedige opdrachten. Bouw de intimacy op door eerst opdrachten te doen over jullie onschuldige romantiek. Maar jullie houden jullie handen niet lang thuis… Het liefdesavontuur eindigt hoogstwaarschijnlijk in vonken en vlammen. Salute als jullie dit bestverkochte liefdesbordspel op Bol.com kunnen uitspelen.

tease & please

2. Hart Vol Romantiek €11,95

Love is in the air! Met 100 uitdagingen hebben jij en je partner eindeloze hartstochtelijke experimenten. Pik de uitdagingen eruit met een pincet. Maak het een cozy avond: voer de love opdrachten uit. Lees de opdracht: vertel bijvoorbeeld een romantische droom of schrijf een liefdevol gedicht voor je partner. Opgelet: dit hartje bevat ‘grote’ activiteiten waar jullie de tijd voor moeten nemen, zoals een romantisch diner! Krijg je door dit idee al meer vlinders in je buik?

Hart Vol Romantiek

3. Fifty Shades Of Grey - Date Night Kaartspel €14,99

Gebaseerd op het boek en de film ‘Fifty Shades of Grey’ is dit het ultieme kaartspel voor jou en je partner. Het spel bevat 52 kaarten waarvan ‘staying in’ en ‘staying out’ kaarten. Op de kaarten staan leuke en originele ideeën voor jullie date night. Trek elke week een nieuwe kaart en breng wat spanning in het liefdesleven van jou en jouw partner. Wat dacht je van de ene week een sexy bucket list maken en de andere week samen lingerie shoppen?

fifty shades of grey

4. LoversPremium Dobbelspel €9,95

Makkelijk dobbelen, moeilijk volhouden. Dit spel heeft drie dobbelstenen om je partner in 18 verschillende kamasutra-posities, lichaamsdelen, en locaties grondig te leren kennen. Kom samen achter jullie nieuwe fantasieën. Hoe lang kun jij doorgaan?

Loverspremium

5. Nonsense Love – Kaartspel €23,99

Dit is een hilarisch spel waarbij je keer op keer in de lach schiet. En je wordt closer met de liefde van je leven. Wat erin zit? 55 woordkaarten, 55 situatiekaarten, 6 scorekaarten, 6 pionnen en 1 zandloper. Hoe het werkt? Je krijgt een woord op een kaartje en een situatie van je partner. Je partner hoort dat woord te raden aan de hand van de omschrijving van de situatie. Maar… je mag het woord niet opnoemen! Beleef een onvergetelijke grappige en romantische tijd. Maak je partner aan het lachen om je weg naar zijn of haar hart te vinden!

nonsense love