Onmisbaar in je kast: de Doutzen!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Niks is comfortabeler dan een lekker zittend T-shirtjurkje. En dan bij het woord 'comfortabel' nu niet meteen denken aan hangen op de bank met een zak chips binnen handbereik. Nee, we hebben het hier over een wel heel erg leuk en hip jurkje. De Doutzen! Bij LaDress introduceren ze deze zomer een hele lijn MLTD's (My Little T-shirt Dress), waaronder dus ook de Doutzen. En is het niet heel erg zonde om in dit leuke jurkje op de bank te hangen? Ja, dat dacht ik ook.

Het fijne aan dit jurkje is dat je het op veel verschillende manieren kunt dragen. Draag het jurkje bijvoorbeeld met een leuke legging eronder en sexy stiletto's. Ga je naar het strand? Draag hem dan met teenslippertjes en de zomer spat er vanaf! Maar is het een dagje wat frisser? Dan draag je de Doutzen toch gewoon lekker op een spijkerbroek en een hip vestje erover!

Hoe je het jurkje draagt, bepaal je dus helemaal zelf. Maar volgens mij is de Doutzen een onmisbaar item in je kledingkast. Dus bestel het jurkje, nog voordat je op vakantie gaat, bij LaDress! Voor de liefhebbers van wit (en degene die al een lekker zomers tintje hebben), Doutzen heeft ook een zusje: de Lara.