Het geheim van de G-spot

Intiem door Jeanine

Een orgasme krijgen door de G-spot: het klinkt altijd zo opwindend, maar wat is het nou eigenlijk? We hebben zoveel erotische plekken dat je de tel haast kwijtraakt. Mocht je het nog nooit geprobeerd hebben: you’re missing out. Het is even zoeken, maar als je ‘m eenmaal vindt, wil je niet meer anders. Geloof ons.

Lees ook: 5 vrouwen over hoe zij het liefst masturberen

Ultiem genot

Dat ene ‘geheime’ plekje brengt zoveel plezier, maar hoe dan? Als je weet wat je moet doen, weet je ook dat de G-spot voor ultiem Genot kan zorgen. Een lange tijd was het meer een mythe dan een feit en werd er getwijfeld of het überhaupt wel bestond, laat staan dat het sommige orgasmes tien keer beter kan maken. Nou – die zekerheid is er inmiddels wel!

Leuk, maar wat is het?

Die fantastische plek zit aan de binnenkant van je flamoes. Mocht je het nog nooit geprobeerd hebben, dan moet je waarschijnlijk even zoeken, maar als je het eenmaal vindt weet je dat waarschijnlijk direct. Wanneer je met je vinger naar binnen glijdt, voel je op een gegeven moment een paar ‘ribbels’. Het kan ook wat ruwer aanvoelen dan de rest van je vagina. Ga je iets verder, dan voel je een soort sponzig plekje. Bingo! Let the fun begin.

Kom hier

Je kunt je eigen vingers gebruiken of die van je vriend(in). Als je het plekje eenmaal voelt, druk je er een beetje op (richting de kant van je buik). Maak een ‘kom hier’-beweging met je vingers en enjoy! Een orgasme door het stimuleren van je G-spot heet ook wel een vaginaal orgasme en sommige vrouwen kunnen er zelfs door squirten. Zijn vingers niet genoeg? Dan kun je ook je trouwe dildo erbij pakken. Er zijn zelfs vibrators en dildo’s die speciaal op je G-spot gericht zijn.

Bij iedereen anders

Wel even een disclaimer: de G-spot is niet bij iedereen even gevoelig. De een komt direct klaar zodra ze de ‘kom hier’-beweging maakt, terwijl de ander er helemaal niet opgewonden door raakt of een halfuur nodig heeft. Dat is normaal, want ieder lichaam is anders. Mocht je na een halfuur kramp in je hand krijgen en het idee hebben dat er niets verandert, dan is ‘ie bij jou misschien niet zo gevoelig. Nog nooit geprobeerd en geloof je het nog niet helemaal? Probeer het dan vooral zelf eens uit en see for yourself.

Lees ook: Shocking: zo weinig vrouwen krijgen een orgasme tijdens de seks