Kunnen vrouwen squirten? - Seksmythes ontkracht

Liefde door Ze.nl

Een fonteintje down under... het lijkt een droom van veel vrouwen, maar bestaat het eigenlijk wel? En kan elke vrouw het? Wij doken er even helemaal (tussen)in.

Lees ook: VRIJ-dag: lezeressen over hun ervaring met squirten

Oefening baart kunst

Squirt-heh? Wanneer een vrouw squirt, spuit er vloeistof uit haar vagina tijdens een orgasme. Daarom wordt het ook wel spuitend klaarkomen genoemd. In werkelijkheid lijkt het niet op het ontkurken van een fles champagne, zoals je vaak in porno ziet. Door die trucage denken veel vrouwen dat squirten onmogelijk voor hen is. De ene vrouw squirt meer dan de ander. Misschien heb je het al eens gedaan, zonder dat je het doorhad! Wanneer het plotseling heel erg nat wordt tussen je benen, heb je al gesquirt. 

Zo doe je het

Het plekje dat je aandacht moeten geven om te kunnen squirten ligt aan de voorzijde in de vagina: de G-spot. Wanneer je opgewonden bent, kun je dit plekje voelen. Ga dan met twee vingers ongeveer drie tot vijf centimeter diep in de vagina. Hier voel je een sponsachtig, zachtje weefsel. Yes, dat is de G-spot. Maak met je vingers een kom-hier-beweging. Of laat je partner dit doen. Voer het tempo langzaam op en probeer verschillende bewegingen. Houd dit ruim een halfuur tot uur aan. Haal diep en rustig adem, zorg voor een relaxte sfeer en let it go...

Lang verhaal kort: Elke vrouw kan squirten, het is een kwestie van oefenen!

via GIPHY

Lees ook: Waarom mannen het heerlijk vinden als vrouwen squirten - VRIJ-dag