VRIJ-dag: lezeressen over hun ervaring met squirten

Liefde door Laura

Squirten, a.k.a vrouwelijke ejaculatie is zowat het meest mysterieuze op het gebied van seks. Hoe gaat dat dan? Hoe veel is het? En hoe reageert een man hierop? Is het eigenlijk plas? Er zijn zoveel vragen! Daarom vroegen we de verhalen van onze ervaren lezeressen.

Vrouwen die het kunnen, hebben heel diverse verhalen. De een doet het bij elk hoogtepunt, de ander heeft het eens meegemaakt en daarna nooit meer.

Iris (28): “De eerste keer voor mij was tijdens orale seks. Mijn toenmalige vriendje was hier een echte pro in en hij hield vol! Na het eerste orgasme volgende de tweede en de derde en toen... squirte ik recht in zijn mond. Mij was het nog nooit overkomen dus ik vond het nogal gênant, maar hij vond het fantastisch gelukkig.”

Miranda (24): “Voor mij is squirten normaal. Ik heb nog nooit seks zonder. Zelfs als ik alleen met mezelf bezig ben, kan het een natte boel worden.”

Janine (31): “Ik had er wel eens van gehoord dat vrouwen konden spuiten tijdens het klaarkomen, maar ik geloofde er niet echt in. Totdat ik voor het eerst in bed belandde bij mijn huidige vriend. Nu alweer vijf jaar geleden. Hij was mij aan het vingeren en opeens voelde ik een enorme druk opkomen in mijn onderbuik. Het voelde alsof ik moest plassen, dus ik wilde hem al laten stoppen. Maar hij zei dat dit een goed teken was. En ja, hoor. Een paar seconden later: een explorerend orgasme met watereffecten!"

Babette (30): “Het is heel apart, ik kan alleen squirten als ik heel moe ben. Mijn vriend geeft nu zelfs de voorkeur aan ‘slaperige seks’, omdat-ie wel van het spektakel houdt.”

Demelza (29): “Een squirtend hoogtepunt voelt bij mij heel anders dan normaal. Het lukt mij héél af en toe. Alleen met een bepaalde stemming, vibrator en technieken.”

Bianca (21): “Toen het mij voor het eerst overkwam, wist ik niet eens wat het was. Ik dacht dat ik een probleem had met mijn blaas. Het bleef steeds gebeuren. Zó awkward, vond ik het. Totdat ik met een man naar bed ging die het me uitlegde. Oeps…”

Lees ook: Zo denken onze lezeressen echt over pijpen