Wat je favoriete bedpositie over je zegt

Liefde door Laura

Je probeert heel wat uit in bed, maar meestal heb je één go to-standje die het beste voor je werkt. Ga jij voor de gouweouwe missionaris of toch de spannende doggy style? Je favoriete standje kan van alles over jouw persoonlijkheid vertellen. En dat van je lover…

favoriete bedpositie

Lepeltje-lepeltje

Lepelaars zijn de romantische types. Je hebt slow sex zowat uitgevonden. Je houdt van intieme vrijpartijen. Buiten de slaapkamer ben je ook echt een dromer. Maar vergeet niet af en toe het initiatief te nemen: in bed én daarbuiten.

Cowgirl

Met jouw killerlegs kun je het lang volhouden bovenop. Niet veel vrouwen doen het jou na, maar jij maakt je geen zorgen over je imperfecties en of je het wel goed doet. Je wilt gewoon genieten en dat volledig in control. En dat is ook precies hoe je in het leven staan. Je bent niet afwachtend, maar grijpt zelf kansen aan.

Missionaris

Een klassieker? Ja! Én met goede reden. Missionaris gaat jou nooit vervelen. Jij houdt van vertrouwd en je laat je niet gauw beïnvloeden door wat andere mensen denken.

69

In naam der genot ben je niet bang om minder charmante posities aan te nemen. Jij bent alles behalve een egoïst. Voor wat, hoort wat zie jij als iets positiefs. Jij doet het liefst gelijk iets terug voor iemand anders, ook in je dagelijkse leven.

Face-to-face zitten

Als dit je favoriete bedpositie is, dan ben jij ook zo’n romanticus. Seks staat voor jou gelijk aan intimiteit, maar je bent wel iemand die zijn mouwen uit de handen wil steken. Jij houdt van diepgang én een relatie met jou kan best heel intens zijn…

Doggy style

Seks is voor jou niet iets wat alleen voor stelletjes is. Jij bent een vrije vogel en ziet de wereld met een open minded-blik. Jij bent zachtaardig en vindt het niet erg om een onderdanige positie aan te nemen, maar o wee als iemand over je heen wil lopen.

Staand

Allereerst: applausje voor jou! Staand is namelijk best wel een pittig standje om vol te houden. Jou en je sterke partner lukt het wel. Je hebt altijd al veel aan sport gedaan en valt ook op sportieve types. Jij bent een doorzetter en alles behalve lui.

En… klopt het? Laat een reactie achter!

 

Lees ook: Topwip: het genot van geven