Topwip: het genot van geven

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week de topwip van Imra. Over die ene keer dat ze de blowjob van haar leven gaf aan een gespierde adonis op vakantie.

Imra (31): “Toen ik eind twintig was, ging ik samen met een goede vriendin backpacken door Europa. In onze laatste week, waren we in Bulgarije en daar liep op dat moment een indrukwekkend goed gebouwde man met prachtige dikke, wenkbrauwen door ons hostel. Ik voelde me lichamelijk enorm aangetrokken tot deze knappe adonis. En na maanden van backpacken zonder ook maar met iemand te flikflooien, was dat ook niet zo gek. Ik had intens veel zin in seks.”

“Toen ik om me heen keek, zag ik dat ik niet de enige geïnteresseerde partij was, want de vrouwen verrekten hun nek bijna om deze man goed in zich op te kunnen nemen. Ik ben van mezelf niet zo’n flirter, maar ik wist op dat moment dat ik snel moest optreden om deze man aan de haak te kunnen slaan. En dat wilde ik op dat moment meer dan wat dan ook!”

“Ik was dan ook ontzettend content met mezelf, toen ik op hem afstapte en vroeg of hij zin had om buiten bij het zwembad een drankje te doen. Hij liet zich gewillig meevoeren en samen stonden we buiten, in het donker van onze drankjes te nippen. Hij bleek van Indiase afkomst te zijn en was een amateur bokser, wat zijn prachtige, gebeeldhouwde lichaam verklaarde. Ook was hij zeven jaar ouder dan ik.”

“Inmiddels was ik zó idolaat van deze man dat ik niets liever wilde dan hem bevredigen. Ik dacht helemaal niet meer aan mijn eigen genot en begon aan zijn riem te morrelen. Hij vond het fantastisch en hielp een handje mee door zijn broek naar beneden te trekken. Net buiten het volle hostel gaf ik hem een blowjob met meer gusto dan ik ooit eerder had gedaan. Het moment eiste spontane actie en het was het meer dan waar. Wie had ooit gedacht dat het zo lekker is om te geven?"

Lees ook: Flopwip: het vastgevroren ijsblokje