Fashion
Fashion

Dit zijn de beste vintage shops in Nijmegen

Woon jij in (de buurt van) Nijmegen en vind jij niks leuker dan een middagje lekker vintage shoppen? Je zult het niet verwachten, maar ook in de Gelderse stad zijn er een aantal vintage winkeltjes waar je de mooiste en meest unieke pareltjes kan vinden. Vintage shoppen is niet alleen beter voor je portemonnee, maar het is ook een stuk duurzamer. Dit zijn ze: de beste vintage shops in Nijmegen.

vintage shops nijmegen

Lees ook: De beste vintage shops in Haarlem

Fabrics & More

De naam van het leuke vintage winkeltje zegt het eigenlijk al: ze hebben niet alleen kleding, maar nog veel meer. De winkel is maar liefst 400 vierkante meter, dus je kunt er zo een uur losgaan. Fabrics & More heeft een grote collectie aan vintage kleding uit de jaren 60 tot en met de jaren 90, en de mooiste pareltjes van Nijmegen zijn hier te vinden. Bij Fabrics & More werken ze net als de Kilo Shop met kiloprijzen. Naast toffe kleding hebben ze ook een groot assortiment aan vintage interieur spulletjes. Ook leuk: ze hebben ook een vestiging in Arnhem! 

Derde Walstraat 83, Nijmegen

Sussies Vintage

De vintage lovers kennen deze misschien al van de vestiging in Utrecht, en sinds ongeveer zes jaar zit er ook een Sussies in Nijmegen. Van Japanse kimono's tot aan cowboy laarzen, bij Sussies kan je alleen maar leuke vintage kleding vinden van de jaren 70 tot en met de jaren 80. Het winkeltje is lekker knus en er hangt een fijne sfeer. Op zoek naar de perfecte vintage look? Sussies Vintage it is!

Lange Hezelstraat 57, Nijmegen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussies Vintage Nijmegen (@sussies_vintage_nijmegen) on

Reshare Store

Deze fijne tweedehands winkel in Nijmegen is van het Leger des Heils en staat vol in het teken van 'delen'. Ze hebben een giga aanbod qua kleding en er is altijd wel iets te vinden in Reshare Store. Kleding die niet naar de tweedehands winkels van het Leger des Heils gaan, worden bewaard voor noodhulp of recycling. Hoe mooi is dat?

Lange Hezelstraat 84, Nijmegen

Make My Day

Make My Day: een prachtige conceptstore in hartje Nijmegen waar ze en speciale hoek hebben met unieke vintage kleding. De winkel straalt een en al Scandinavië uit en is sfeervol ingericht. Zeker de moeite waard om hier eens een bezoekje aan te brengen! Vintage addicts die ook geen 'nee' zeggen tegen een lesje yoga of pilates, zijn ook van harte welkom bij Make My Day. Ze geven namelijk ook zo af en toe een fijne yoga sessie!

Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen

2ndMas

Met een breed assortiment aan tweedehandskleding is 2ndMas een echte aanrader. De kleding wordt zorgvuldig uitgezocht, zodat er nooit een kledingstuk in de winkel hangt met een gat of vlek. Goede kwaliteit, dus! Voor een perfecte look naar die ene date ben je op het juiste adres bij 2ndMas.

Van Welderenstraat 9, Nijmegen

Secondhand Rose

Maak je look compleet met de mooiste items van Secondhand Rose. Net als bij 2ndMas worden de kledingstukken die binnenkomen goed getest op oneffenheden dus is de collectie 9 van de 10 keer zo goed als nieuw! Dat wordt hollen naar Secondhand Rose!

Wintersoord 24, Nijmegen

Kun je niet wachten tot je in Nijmegen bent om vintage te shoppen? Geen probleem, kijk hieronder eens voor de leukste online vintage items die we voor je hebben verzameld:

 

Lees ook: De beste vintage shops in Londen