Lifestyle / Celebs
Celebs Video

Tim Knol woest om stripper-grap van Giel Beelen

Zanger Tim Knol was uitgenodigd om een liedje te spelen bij de Radio Veronica-DJ, maar dat escaleerde al snel: Tim is boos de studio van Giel Beelen uitgestormd.

Voordat Tim en zijn band zijn liedje speelden, wilde Giel het even hebben over iets. De DJ was het namelijk niet eens met de mening van Tim over het streaker-incident van Radio 538 en zangeres Maan. Terwijl zij met gesloten ogen een liedje zong, verscheen er ineens een naakte man door de studio. Frank Dane, de DJ in kwestie, leek het een leuke grap, maar Maan schrok zich wild en barstte in tranen uit. Net als vele andere luisteraars en BN'ers, had Tim Knol zich uitgelaten over de mislukte grap. Hij noemde 538-DJ's "ongelofelijke prutsers" en riep op tot het boycotten van de zender.

Lees ook: Twitter gaat los over 'egotripper' Harold in 'Opdienen of Afserveren'

Als radiomaker vond Giel Beelen Tims reactie overdreven en besloot blijkbaar om de zanger een lesje te leren door het misplaatste grapje van Radio 538 dunnetjes over te doen. Wanneer er tijdens het optreden dan inderdaad een stripper verschijnt, stopt Tim direct met zingen en loopt de studio uit, richting de uitgang. Giel rent achter Tim aan en dan volgt een felle discussie. 

Op Twitter is 'Giel Beelen' is snel tempo trending topic geworden. Mensen zijn woedend op de DJ en dat is nog zacht uitgedrukt.

En zo gaat het maar door.

Giel snapt alle ophef niet (goh): "Hoezo mag ik geen andere mening hebben dan? Respect maar zelf ook radiomaker." Tim Knol heeft via Facebook een reactie gegeven:

Lees ook: WTF: Internet massaal in de war door deze foto's (want stiekem is het dezelfde)

Nieuw video