Zou het..? 'Barbie heeft nieuwe relatie met Pocahontas-vriendin'

Celebs door Roos

Barbie was de afgelopen tijd niet weg te slaan uit het nieuws, van een zelfmoordpoging tot borderline tot een uitgelekte sekstape. Dit keer weet ze opnieuw de aandacht te trekken, maar dan op een hele andere manier. Inmiddels lijkt de toekomst er vrolijker uit te zien voor de realityster.

Zou het waar zijn?

Na alle ellende lijkt er dan eindelijk een lichtpuntje in Barbie's leven. In de vorm van een vrouwelijke liefde. Een tijdje terug maakte Barbie een nieuwe facebookpagina aan onder de naam Sammy de Jong en daar wijzigde ze een paar dagen geleden haar relatiestatus naar 'heeft een relatie met Kimberly Bottelier'.

De verklaring van hun relatie? "Beter met een vrouw door het leven, want ik heb gemerkt met een man valt het wel heel erg tegen" en "every blondie needs a brownie best friend". Maar zijn het slechts twee beste vriendinnen of schuilt er meer achter hun relatie? Op de foto's lijken filters en duckfaces in elk geval gemeenschappelijke interesses.

Barbie en Pocahontas

Barbie's tijdlijn op Facebook staat boordevol foto's en video's van de twee. Op een van de foto's vergelijken ze zichzelf met Barbie en Pocahontas. Maar of de romance het waarheid is of slechts een sprookje? Daar komen we vast snel genoeg achter. Fans reageren in ieder geval vol enthousiasme op de aankondiging en wensen hen het allerbeste. 

Lees ook: Geen touw aan vast te knopen: Barbie wil toch weer terug op tv

Beeld: BrunoPress