Smullen: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs

Celebs door Michelle Habets

Celebs en driehoeksverhoudingen - grijp naar je bak popcorn en smullen maar. Voor de record: een driehoeksverhouding is een (onderlinge) relatie van drie mensen, waar de ‘deelnemers’ niet per se voor kiezen. Bijvoorbeeld twee broers die verliefd worden op dezelfde vrouw. Gegarandeerd drama. Dus ga er lekker voor zitten, want dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van onze favo celebrities!

Lees ook: Video van slapende stelletjes: Herken jij de slaapstijl van jou en je lief?

1. Puppy love - Miley Cyrus, Selena Gomez en Nick Jonas

Nick Jonas was in zijn Disney Channel tijd een echte charmeur. Zo sloeg hij op jonge leeftijd eerst Miley Cyrus en vervolgens Selena Gomez aan de haak. Dat heeft hij niet slecht gedaan. Overigens vertelde Selena Gomez in 2016 in een interview met W Magazine dat zij nooit ruzie heeft gehad met Miley Cyrus over hun gedeelde liefde.

2. De geheimzinnigste - Beyoncé, “Becky” en Jay-z

Bijna de hele wereld was in shock toen Beyoncé de geruchten over haar vreemdgaande man, Jay-z, bevestigde. In haar persoonlijke album, Lemonade, zingt zij in het nummer Sorry: “He better call Becky with the good hair”. Het internet sloeg op hol. Iedereen deed er alles aan om erachter te komen wie Becky was. Tot de dag van vandaag is nog steeds niet bekend wie Becky is en Queen-B kennende komen we hier ook nooit achter.

3. De meest bekende - Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Brad Pitt

Deze driehoeksverhouding is misschien wel de bekendste van allemaal. Jennifer Aniston en Brad Pitt waren getrouwd. Maar op de set van de romantische actiefilm Mr. & Mrs. Smith herkende Pitt zijn nieuwe liefde in Mrs. Smith: Angelina Jolie. Vanaf dat moment schoten de roddels over hun wederzijdse liefde als paddenstoelen uit de grond. Niet veel later bevestigde ‘Brangelina’ hun relatie. Helaas duurde deze relatie ook niet voor altijd, in 2016 gingen de twee uit elkaar. Fans hopen stiekem dat Jennifer en Brad nu weer bij elkaar zullen komen.

4. “RelationLips” - Britney Spears, Shar Jackson en Kevin Federline

Het was 2004 toen Kevin Federline zijn zwangere verloofde, Shar Jackson, inruilde voor Britney Spears. Binnen de kortste keren was de Oops I Did It Again- zangeres ook zwanger. Jackson lanceerde vrij snel daarna overigens haar cosmeticalijn RelationLips en daarvan heette de eerste lipgloss He Cheated. Oei, pijnlijk.

Lees ook: Even gluren: verloofde van Johnny de Mol deelt kiekje zwangere buik