5 opvallende make-up producten die je look naar een ander level tillen

Make-up door Zara

Het toevoegen van een enkel make-up product kan al een verschil maken tussen een simpele, dagelijkse make-up look en een opvallende creatie. Draag je dagelijks een ‘no make-up’ make-up look, of bewaar je je favoriete producten voor speciale gelegenheden? Of had je vanochtend geen tijd voor je make-up, maar wil je toch zonder moeite een opvallende look? Of je nu houdt van simpel of extravagant, als je een stap verder wilt gaan met je look hebben wij de perfecte producten voor je.

5 beste make-up prodocten 

1. ELF Glitter Melt Liquid Eyeshadow

Voor wie dit nog niet kent: er gaat een wereld voor je open. Benadruk je prachtige kijkers met deze simpele, kleine toevoeging op je oogleden. De Glitter Melt Liquid Eyeshadow van ELF breng je makkelijk en snel aan met één eenvoudige beweging. Deze gepigmenteerde, vloeibare oogschaduw blijft lang zitten en droogt snel. Kies uit maar liefst 8 verschillende kleuren vol glitter.

Vanwege de grootte past het makkelijk in je handtas, ideaal als je last minute nog een feestelijke look wilt creëren. Je hebt maar een klein beetje nodig, dus je kunt er vrij lang mee doen. Binnenkort is dit jouw onmisbare favoriete make-up product.

Tip: Wil je een kleur die werkelijk overal bij past? Kies dan voor de kleur Disco Queen. Dit is de enige variant die echt een glitter-mengelmoes is van meerdere kleuren in één.

2. NYX Epic Wear Liners

Wil je je ogen laten opvallen met een leuke kleur, en ben je toe aan iets vernieuwends in plaats van een zwarte eyeliner? Maak kennis met de NYX Epic Wear eyeliner sticks. Je kunt kiezen uit maar liefst 24 vrolijke kleuren, genoeg om te experimenteren wat bij jouw eigen look past.

Deze liners zijn makkelijk en snel aan te brengen, binnen twee minuten heb je de perfecte, moeiteloze eyeliner. Voor wie het lastig vindt om met eyeliner te werken, maar toch een makkelijke manier zoekt om het te verwerken, zijn deze liners een goede keuze.

Je hoeft geen pro te zijn om een goede wing te creëren, want de gekleurde liners met romige formule zijn erg subtiel. Het zal dus niet opvallen als ze niet compleet hetzelfde zijn.

Gaat jouw voorkeur toch uit naar een snatched liner? Ga dan voor de gekleurde NYX Vivid Brights Liquid Liner varianten.

3. Glitterpedia Eye Palette No.1 All of Glitter

Wissel je dagelijkse oogschaduw look om voor dit Glitterpedia Eye Palette voor een opvallende ooglook. In tegenstelling tot andere glitter oogschaduw poeder, bevat dit palet grotere vlokken glitter, waardoor het dus meer opvalt. Net alsof je losse glitters op hebt dus. Ook fijn om te weten: door de creamy textuur van het product, is het goed gepigmenteerd.

Mocht je deze willen uitproberen maar liever met een subtielere glans, dan is dit palet vooralsnog een goede optie om te overwegen. Het Glitterpedia Eye Palette bevat namelijk een combinatie van subtiele shimmers en stralende glitterbombs.

Lees ook: TikTok heeft een nieuwe make-up trend! Dit is de ‘berry girl’ trend

4. Browgel van Zoës Cosmetics

Geef je wenkbrauwen een fluffy lift met de Brow Jam Styling Soap van Zoës Cosmetics. Deze transparante wenkbrauw ‘zeep’ geeft stevigheid en volume en is zelfs geschikt voor de eigenwijze wenkbrauwen. Het product is vegan, cruelty free en verzorgend vanwege de vitamine E. Ben jij klaar om je wenkbrauwen naar het volgende level te tillen?

5. Lust Gloss Lipgloss van Pat McGrath Labs

Maak kennis met de Lust Gloss Lipgloss. Waarom genoegen nemen met een normale glanzende lipgloss, als je ook kunt gaan voor een schitterende driedimensionale glans?

De Lust Gloss wekt de indruk van meer volume en geeft een luxe, verleidelijke uitstraling. Het heeft een niet-kleverige volume en maakt de lippen zachter en gladder.