Low-maintenance beauties opgelet! Dit 4-in-1 product van Maybelline is nu helemaal trending

Make-up door Zara

Wie fan is van betaalbare make-up, heeft zeker producten van Maybelline geprobeerd. Zo kwamen ze laatst uit met een handige concealer met sponsapplicator om donkere kringen en wallen weg te werken. Deze Instant Anti Age Eraser werd al gauw gezien als de beste concealer van Maybelline vanwege de makkelijke applicatie. Voor de liefhebbers is er nu een nog betere variant uitgebracht die je niet wilt missen: de 4-in-1 Instant Anti-Age Perfector.

Maybelline New York - Instant Anti-Age Perfector 4-in-1 Glow

Zoals de naam al aangeeft, bestaat het product uit vier samengestelde producten: een primer, concealer, highlighter en BB cream foundation. Een ideale optie als je je huid wilt egaliseren met een glowy finish. Je huid krijgt de voordelen van vier producten in één.

Maybelline New York - Instant Anti-Age Perfector 4-in-1 Glow

Dit product heeft net zoals de concealer variant een ingebouwde sponsapplicator, waardoor je het product makkelijk en snel kunt aanbrengen. Dit is echt een ideale optie voor de low-maintenance make-up liefhebbers dus.

Goed nieuws qua ingrediënten, want dit 4-in-1 product is volledig vegan, zonder bijproducten van dierlijke oorsprong. Voor wie nog niet bekend is met de voordelen van de vier producten in de Maybelline 4-in-1 Glow Perfector, zetten we even alles op een rijtje:

  • Primer dient als voorbereiding voor je gezicht, zodat de make-up soepel op de huid kan worden aangebracht. Vaak werkt het ook hydraterend en voedt het de huid, waardoor de make-up langer en beter blijft zitten. 
  • Concealer verlicht en camoufleert donkere kringen, pigmentvlekken en acne. 
  • Highlighter zorgt voor een natuurlijke glow. Normaliter breng je dit aan op plekken die je wilt laten opvallen, zoals in de binnenste ooghoek, op de jukbeenderen, op de neusbrug en -punt en onder de wenkbrauwen. In Maybelline's 4-in-1 Glow Perfector dient dit meer als basis voor een stralende huid. 
  • BB cream foundation is net als een normale foundation, maar met meer voordelen voor de huid. Zo heeft dit een hydraterende werking, beschermt het tegen schadelijke UVB-straling en heeft het een anti-aging effect. Vanwege de lichte tot medium dekking, is het meer een getinte moisturiser, die perfect is voor een ‘no make-up’ make-up look.

Lees ook: Dé foundationtip voor een mooie glowy huid

De combinatie van deze vier producten in één maakt de Maybelline 4-in-1 Glow Perfector geschikt voor een droge of gecombineerde huid.