Dé foundationtip voor een mooie glowy huid

Make-up door Chloe

De perfecte foundation vinden is al een uitdaging, maar hoe je hem dan gebruikt met het warme weer is weer een ander verhaal. Met de warme zomers die we tegenwoordig hebben is er altijd de angst dat je foundation als het ware van je gezicht afsmelt. Gelukkig hebben wij voor jou een gouden foundationtip voor een glowy effect.

foundationtip

Lees ook: Met deze tips heb je nooit meer last van foundationvlekken in je kraag

Producten

Veel van ons schaken in de zomer over naar een ander product. We kiezen massaal voor de BB cream en concealers. En ondertussen ligt je dure foundation de hele zomer uit te drogen. Zonde! Daarom deelde Dominic Skinner van M.A.C. Cosmetics een gouden tip zodat je ook ’s zomers je foundation nog kan blijven gebruiken.

Mix it up

De global senior artist deelde op zijn Instagram hoe je gedurende het hele jaar je favo foundation kan gebruiken. De truc is heel simpel: even mengen met een paar druppeltjes Prep & Prime Essential Oil en voilà, je foundation is helemaal summerproof. Mocht je al een andere fijne gezichtsolie in huis hebben kan je die natuurlijk ook gebruiken.

 

Glowy huid

Belangrijk is wel dat je niet zo bruin bent geworden dat je foundation te licht is geworden. Dat zou nou zonde zijn van je suntan. Is het nog de goede kleur dan is de bovenstaande tip perfect voor een mooi resultaat. Je huid krijgt er namelijk een mooie gloed van waardoor je helemaal summer ready bent. Deze tip kan je trouwens ook uitvoeren met je highlighter. Ook dan krijg het gewenste glowy resultaat. En alsof dat nog niet genoeg is, hydrateer je daarbij je huid!

 

Lees ook: Zo creëer jij de 'no make-up look' als een pro