Zijn Jeppe en Jantine uit Married at First Sight van plan om te gaan samenwonen?

Media door Alyssa

Vlak voor de laatste afleveringen van Married at First Sight deelde Jeppe hartverscheurend nieuws: zijn geliefde dierenwinkel moest de deuren sluiten. Het was een enorme klap voor hem, aangezien zijn winkel in het centrum van Hengelo zijn absolute trots was. Jeppe verkocht er alles op het gebied van vissen en aquaria. Om een faillissement te voorkomen, zag hij zich genoodzaakt om zijn winkel voorgoed te sluiten. Nu Jeppe en Jantine als enige koppel getrouwd zijn gebleven, speculeren zijn volgers of de sluiting wellicht een strategie was om dichter bij Jantine te kunnen zijn.

Toeval of niet? 

Zeg nu zelf, het lijkt bijna té toevallig, Jeppe moet zijn winkel sluiten en vlak daarna wordt bekend dat hij getrouwd blijft met Jantine. En zijn echtgenote woont natuurlijk niet om de hoek. Zou het kunnen dat hij liever niet meer aan een fysieke winkel gebonden wil zijn, zodat hij vaker bij Jantine in Nijmegen kan logeren?

Lees ook: Jeppe uit Married At First Sight deelt metamorfose: "Ik volgde een zwaar crashdieet"

'Een nieuwe baan en een leuk huisje'

Op Instagram geeft Jeppe wat opheldering over het sluiten van zijn winkel. Hij schrijft: "Dank jullie wel voor alle steun! Maar nee, ik verhuis niet meteen naar Nijmegen. Eerst moet ik hier in de buurt een vaste baan vinden, en dan kunnen we in de toekomst bekijken of we samen een leuk huisje kunnen vinden in de buurt van Jantine."

Lees ook: Hoe is het nu met: zo kijken de Married At First Sight kandidaten en experts terug op dit seizoen

Niets overhaasten

Hoewel ze elkaar precies een half jaar geleden het jawoord gaven in Married at First Sight, zonder elkaar vooraf te hebben gezien, hebben de twee geen behoefte om dingen overhaast te doen. Dit betekent dat ze voorlopig nog niet van plan zijn om samen te gaan wonen. Jeppe is momenteel op zoek naar een nieuwe baan vanuit Hengelo. Dus als je een leuke vacature kent in de regio Overijssel, laat het hem vooral weten. "Bij voorkeur wil ik gewoon weer in de retail management gaan werken."

Lees ook: Aha! Zo gingen MAFS-Jeppe en Jantine vermomd bij elkaar langs